У деяких місцях на Донеччині була прорвана оборона. Якщо не буде контрнаступу, фронт посиплеться, - Михайло Жирохов

У Донецькій області ситуація на фронті загострилася, але про це поки не повідомляють офіційно. Про це розповів військовий експерт Михайло Жирохов, передають Патріоти України.

«Є купа неофіційної інформації, яка, на жаль, дуже-дуже важка. І я розумію, чому офіційно зараз про це не заявляють. Але за вчора-позавчора великі зміни. Зміни, на жаль, не на нашу користь відбулися. У деяких місцях навіть була прорвана оборона. Але загалом важко дуже говорити для того, щоб не розганяти зраду або ще щось», — зазначив Жирохов.

Він констатував, що східний напрямок для росіян залишається найбільш пріоритетним. «Те, що [російський диктатор Володимир] Путін і його військові вирішили не захищати Курщину, а кинути все на Покровськ і на Донбас, це для мене особисто було сюрпризом, тому що очевидно, що захист своєї території повинен бути пріоритетом. Але ситуація та, яка є. Як зараз вона буде викристалізовуватись? Незрозуміло. Якщо найближчими тижнями не буде якоїсь контрнаступальної операції з нашої сторони, то там фронт в буквальному сенсі може посипатись», — резюмував Жирохов.

Подібна складна ситуація, на його думку, складається і на інших ділянках фронту — в районі населених пунктів Роботине, Вугледар. За його словами, не зрозуміло, що буде робити Ставка верховного головнокомандувача і Генеральний штаб, але очевидна річ, що це потрібно робити вже найближчими днями.

Джерело: НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Твари какие-то врут по телевизору...": З обурених звернень жителів Курської області до Путіна зробили музичний трек (аудіо)

вівторок, 27 серпень 2024, 13:54

Блогер Лацюга зробив новий трек з криків жителів Курської області та кліп до нього. Трек потрапив у рекомендації ТікТока. Відео опубліковане у TikTоk, передають Патріоти України. Трек набрав за 4 дні понад 500 тисяч переглядів.

У головній ролі - відомий актор-путініст: Росіяни знімають серіал про Байдена, який працює в РФ вчителем англійської (фото)

вівторок, 27 серпень 2024, 13:44

Кремлівські пропагандисти похвалилися зйомками серіалу Гудбай, що оповідає про застряглого у РФ президента США Джо Байдена, повідомляють Патріоти України. Як повідомляється, роль глави Білого дому у ньому грає Дмитро Дюжев, який є затятим прихильником ...