У Криму скрізь відчувається підготовка до війни, - місцева блогерка

Російська влада Криму чудово розуміє, що у разі великої війни, Крим не залишиться без втрат

Військовий призов до російської армії. Севастополь, квітень 2021 року

)

Увесь світ голосно заговорив про можливе повномасштабне вторгнення російських військ на територію суверенної України. Російська дипломатія відкидає такий сценарій, але кримчани ж знають, що диму без вогню не буває.

Жителі Криму звертають увагу на польоти російських військових літаків, що почастішали, особливо в прибережній зоні. Спостерігаємо переміщення військових колон дорогами Криму. У Феодосії сформована частина російських повітрянодесантних військ (це наступальний рід військ). Про це у блозі видання Крим.Реалії пише місцева блогерка Зарема Сеїтаблаєва, зазначають Патріоти України.

Йде активний набір резервістів-контрактників.

І це далеко не повний список, що свідчить про накачування військового потенціалу кримського угруповання Збройних сил Росії. Те, що у разі початку активних бойових дій Росії проти України буде задіяно кримське угруповання, можна навіть не сумніватися.

Російська влада Криму, думаю, чудово розуміє, що у разі великої війни, Крим не залишиться без втрат. Більше того, тут припускають, що доведеться воювати на території півострова.

Для цього зараз у всіх містах у нагальному порядку проводять наради для організації проходження зборів мобілізаційного резерву «територіальної самооборони». Діяльність мобілізаційних штабів виводиться із формального режиму роботи в оперативний формат.

До цієї роботи активно залучається сформоване у Криму Росією «Чорноморське казаче військо».

Це тільки для населення російська влада в Криму каже, що Крим «надійно захищений». Насправді вони усвідомлюють, що ЗСУ досягли такого рівня боєздатності, що цілком здатні у разі активних бойових дій прорватися вглиб півострова. Ось тоді «самооборона» і знадобиться російській владі.

Російський ЗРПК «Панцир-С1» на військових навчаннях у Криму, липень 2021 року

Днями серед знайомих, у яких діти навчаються в «Кримському федеральному університеті», дізналася ще одну цікаву деталь, що не афішується в місцевих ЗМІ. Виявляється, представники російського військкомату активно займаються рекрутом випускників вишу. Причому, не кудись, а у війська спеціального призначення. І не обов’язково тих, хто вже відслужив термінову службу! Фізично міцних, здорових хлопців агітують йти у спецназ, заманюючи молодь високою зарплатою.

Як розповіла одна зі знайомих, кілька хлопців із курсу її сина вже записалися у військкоматі на службу в спецназі Росії.

Хлопці прагматично кажуть, що, мовляв, все одно заберуть на строкову службу в армію, то краще вже так – одразу висока зарплата! У військкоматі їм повідомили, що відразу після закінчення вишу їх відправлять на пів року до навчальної частини, а потім – до регулярної військової частини для проходження служби за контрактом.

Ось так розвинена структура «Юнармії» Криму дає свої плоди.

Молоді кримчани, котрі відучилися на педагогів, лісників, економістів, охоче готові стати найманцями держави-агресора.

Їхні мізки за минулі сім років добре прокачали російською агресивною пропагандою – тепер вони готові залишити мирні професії заради високої зарплати у лавах армії. Ось тільки навряд чи вони усвідомлюють, що за високу зарплату доведеться платити кров'ю, здоров'ям, чужими та своїми життями.

Зброя для найменших: як у Криму дітей привчають до війни (фотогалерея)
Загалом, підготовка до війни відчувається у Криму у всьому.

Кримчани заговорили про це вже не як про щось гіпотетичне, а як про реальну загрозу. І навіть ті гарячі голови, які ще кілька місяців тому кричали, що «час поставити на місце київську хунту», тепер притихли.

Насправді, всі розуміють, що війна – це страшно. І в разі її початку і без того складне життя кожного кримчанина в мить перетвориться на жахіття.

Ми пам'ятаємо, як удар пандемії розкрив повну неготовність влади до екстремальних умов, як виявилася не готовою до цього медицина. Немає запасу води й продовольства… А пандемія – це лише безневинний нежить у порівнянні із гангреною війни.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...