У Росії засекретили закупівлі, з котрих стало відомо, що Путін під наглядом онкологів

Із російського сайту держзакупівель зникли контракти "Центральної клінічної лікарні з поліклінікою" Управління справами президента РФ, завдяки яким журналісти раніше дізналися, що російський диктатор Володимир Путін спостерігається в онколога.

Повідомляється, що дані зникли не раніше вересня 2022 року.

Журналісти зазначили, що документи неможливо знайти через рядок пошуку, а під час переходу на сторінку контракту за прямим посиланням з'являється повідомлення, що до "реєстру контрактів було внесено зміну інформації про контракт, згідно з якою інформація та документи не повинні бути розміщені на офіційному сайті ЄІС".

Повідомляється, російська влада в листопаді 2022 року засекретила цілу низку держзакупівель, зокрема: на забезпечення діяльності диппредставництв, ФСБ і Служби зовнішньої розвідки, а також на підготовку мобілізації.

Розслідувальний проєкт "Настоящего Времени" і Радіо Свобода "Система" звернувся до ЦКЛ із проханням прокоментувати засекречення закупівель, але на момент публікації не отримав відповіді.

Варто відзначити, Центральна клінічна лікарня надає медичні послуги для перших осіб Росії. У квітні 2022 року видання "Проєкт" опублікувало розслідування про лікарів ЦКЛ, які регулярно супроводжують Володимира Путіна в поїздках по Росії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія припинила використовувати Кримський міст для забезпечення військ, - ЗМІ

понеділок, 6 травень 2024, 21:43

Росія почала використовувати сухопутні маршрути в окупованому Криму для забезпечення своїх військ в Україні після неодноразових українських атак на Керченський міст. Про це повідомляють аналітики The Independent і Molfar, передають Патріоти України. Ан...

"Літакопад" триває: У Росії розбився Су-34 з екіпажем на борту

понеділок, 6 травень 2024, 20:43

"Женя та Володя. Досвідчений, підготовлений, злітаний, бойовий екіпаж", - так характеризує росіян пропагандист. Водночас інший російський пропагандистський канал про авіацію написав, що два льотчики загинули в Африці. Там вони "надавали допомогу у навч...