Убивство Макея й було витонченою формою ліквідації Лукашенка, - Піонтковський

Смерть голови МЗС Білорусі Володимира Макея було формою ліквідації Лукашенка. Тепер у білоруського диктатора немає жодного виходу на Захід і навіть на Китай. Таку думку озвучив російський публіцист та опозиційний політик Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

Макей був контактом із Заходом та Китаєм

Піонтковський розповів, що Макей був контактом Лукашенка із Заходом і навіть Китаєм. Тепер Лукашенко залишився без цих зв'язків. Свого часу він прагнув такої ж індульгенції, як Токаєв, для безпечних поїздок у Москву.

"Була заява Китаю, що він повністю підтримує територіальну цілісність Казахстану. А хто ставить під питання територіальну цілісність Казахстану? Пропагандисти, які говорять, що після того, як вони розберуться з Україною, їм обов'язково треба буде зайнятись Казахстаном", – зазначив російський публіцист.

Лукашенко нині в Москві

Він продовжив, що Лукашенко нині десь у "підвалах Луб'янки", бо його викликали в Москву. Цікаво, що розвідка США буквально за день до ліквідації Макея повідомила про те, що Росія готує замах на Лукашенка. Його росіяни ненавидять ще від часів Єльцина, коли Лукашенко не захотів бути з Росією єдиною країною, і до Путіна, який ненавидить його за те, що той досі не вступив у війну.

"Ліквідація Макея – це витончена форма ліквідації самого Лукашенка. Без Макея, без каналів, які зберігались у Лукашенка, на Захід і в Китай, Лукашенко повністю в руках Путіна. Тому, я думаю, що він зараз у цих підвалах, де йому про це й говорять", – зауважив російський опозиційний політик.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти хотіли вкрасти українську міну, але щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:44

Українські захисники з тактичної групи «Адам» влаштували пастку для надмірно цікавих російських загарбників. Відповідним відео поділився у себе у Telegram-каналі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Скориставшись непереборною тягою окупа...

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...