Удосконалення обличчя армії Путіна: Психічно хворих убивць забирають у чмобіки навіть із залу суду

Мобілізація на росії

Розстріл мобілізованими таджиками російських добровольців на полігоні біля Бєлгорода — яскравий, та не поодинокий випадок, коли російська армія веде «бойові дії» сама з собою ще на території росії.

«Мобілізовані з Калмикії відрізали 4 пальці строковику. Потім зчепилися з астраханськими казахами — казарма на казарму пішла, чоловік 700 було. Астраханському капітану носа зламали, КПП повністью роз… ли. ОМОН вночі приїздив, військова поліція, слідчий комітет, прокуратура — жопа нам. Шістьох калмиків забрали — строковик упізнав їх». Відео з цим монологом одного з бійців частини, куди звозять мобілізованих з Поволжя розповсюджується в соцмережах без привʼязки до міста та дати. Але можна зробити висновок, що це — Волжськ поблизу Волгограда. Про бійки калмиків з іншими військовиками на збірному пункті в цьому місті ходять легенди.

Так, Телеграм-канал ВЧК-ОГПУ оприлюднив інформацію про схожу бійку у вересні: «Мобілізовані калмики… побили й інших призовників, і військових, і поліцію. Інцидент замʼяли». Про те, що калмики «наводять лад», причому часто — із застосуванням холодної зброї, у військових частинах Волгограда та Волжська йдеться і в інших публікаціях.

На Бєлгородщині строковик Денис Таскаєв був застрелений на кордоні з Україною своїм товаришем по зброї. Спочатку матері загиблого повідомили, що його вбили українці. Потім — що після перестрілки з українською ДРГ він спускався в бліндаж, де його застрелив переляканий товариш, прийнявши за противника. А ще один товариш по секрету розповів жінці, що командири їм заборонили розказувати, що ж сталося, бо й їх убʼють, повідомляє Сибирь.Реалии.

Страждають від вояків і місцеві жителі. На тій же Бєлгородщині поблизу кордону з Україною російські військовики тяжко поранили селянина, що напідпитку прямував околицею, де ті облаштували свої позиції.

А в Ярославлі офіцер відправив на шпитальне ліжко бійця, котрий хотів побачитися з родичами, що чекали біля частини.

«Після відбою ті, котрих не пустили побачитися з рідними, були на нервах і вийшли в курилку. Офіцер заборонив їм палити. Слово за слово, мобілізований ухватив офіцера за кітель, той ударив його, збив на асфальт, і двічі вистрелив: у повітря і біля вуха лежачого. У мобілізованого зламані щелепа, ніс, вибиті зуби, травма голови», — розповідає один з присутніх при інциденті «мобіків». При цьому командування частини заперечує факт стрільби, незважаючи на багатьох свідків. У тій же Ярославльській області іншого мобілізованого, 44-річного Дениса Козлова побили взагалі ще на шляху із села до збірного пункту. А в частині, побачивши його стан, просто відправили додому, де той і помер.

Але чого ще чекати від такого «молодого поповнення»? Яскравий приклад того, хто потрапляє до російської армії, навів адвокат, московський депутат-комуніст Євген Ступін. У Бурятії мобілізували підсудного, звинуваченого у замаху на вбивство та пограбуванні. Він до того ж обліковується у психіатра. На прохання суду відкласти мобілізацію до завершення судового процесу військкомат не відреагував. Тоді суд відмовив прокурору в триманні обвинуваченого під вартою, призупинив слухання на невизначений час і відпустив підсудного на підписку про невиїзд. Не вказавши при цьому, звідки тому не можна виїздити. Певно — з України, куди той невдовзі потрапить.

Обережно, на відео ненормативна лексика

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...