Українські артилеристи вперше не скаржаться на нестачу боєприпасів, - військовослужбовець ЗСУ

Військовослужбовець ЗСУ Єгор Фірсов розповів, що українські артилеристи на Донеччині вперше почали говорити про достатню кількість 155-мм снарядів. Про це він повідомив в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"На Донеччині наші підрозділи мають просування. Просування в бік Новосілки та Кліщіївки. На Горлівському напрямку, де безпосередньо працює наший підрозділ, йде контрбатарейна боротьба. Саме про це говорив командувач Сухопутних військ Олександр Сирський. Тому про вже можна говорити. Наша артилерія дуже добре працює по окупаційних військах", - розповів Фірсов.

Військовослужбовець також розповів про активність ворожої авіації на Горлівському напрямку. "Активна робота нашої артилерії на Горлівському напрямку дуже надихає піхоту. Ми чуємо постійні постріли в бік противника. Хочу додати дуже важливу інформацію. Останнім часом ми вперше почали чути від наших артилеристів, що їм вистачає боєприпасів і саме 155-мм артилерійських снарядів. Тобто боєприпасів вже вистачає. З неприємного, ми далі маємо проблеми з ворожою авіацією. Російська авіація дуже активна на нашому напрямку", - додав він.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії немає шансів: Коваленко дав прогноз, як буде відбуватися деокупація Криму

неділя, 28 липень 2024, 8:18

Процес деокупації Криму вже розпочався. Російський окупаційний контингент у Криму поступово, але впевнено стає приреченим на повну ізоляцію. Про це пише військово-політичний оглядач Олександр Коваленко, передають Патріоти України. За словами оглядача, ...

Внаслідок атаки БПЛА під Курськом горить нафтобаза, що забезпечує пальним російські війська на Харківському напрямку (відео)

неділя, 28 липень 2024, 8:00

У соцмережах повідомляють, що після атаки безпілотників горить нафтобаза в Курській області рф, передають Патріоти України. . Так телеграм-канал Baza повідомляє, що, за попередніми даними, о першій ночі 28 липня нафтобазу в Польовій (присілок в Курськ...