"Українські плавчині-синхроністки завдали помітного удару по наших міжнародних позиціях", - політтехнолог Голобуцький

"Харківські синхроністки Савчук і Фєдіна вибороли в Токіо бронзу. Однак після цього вчили дуже неоднозначно. Вони погодились на спільну пресконференцію з росіянками - ясно що російською - на восьмому році війни (їх, до речі, російські диктори перед тим успішно переплутали з росіянками - що не дивно)", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"І офіційно позначили дуже дивну позицію як для "облич українського спорту" держави, що восьмий рік воює з окупантами.

--
«СПОРТ НЕ ОТНОСИТСЯ К ПОЛИТИКЕ, и на соревнованиях мы всегда поддерживаем друг друга. У НАС ВООБЩЕ В ПРИНЦИПЕ НЕТ НИКАКИХ ПРОБЛЕМ. Мы все друг друга уважаем и понимаем, насколько усердно каждый из нас работает, чтобы сюда попасть. Поддерживаем друг друга и поздравляем с каждой медалью», — Савчук.
«МЫ С РОССИЯНКАМИ ЛУЧШИЕ ПОДРУЖКИ. МНЕ ЭТО ОЧЕНЬ ПРИЯТНО. Когда я была маленькой, смотрела на них по телевизору. У нас всё очень по-доброму, мы поздравляли их с победой, потому что мы понимаем, чего это стоит», — Фєдіна.
--
Не варто випускати з уваги і суто фінансовий аспект: вони не просто представляють Україну, вони роблять це значною мірою коштом держбюджету воюючої країни.
А у відповідь синхроністки завдали помітного удару по наших міжнародних позиціях, в тому числі що стосується переговорів з союзниками щодо військової допомоги. "Ну як же ж: ваше офіційне обличчя, ваші спортсмени публічно стверджують, що жодних проблем з росіянами і з війною - це все політика. То чому ми маємо вірити вам, що все погано і Україна потребує збільшення поставок летальної зброї та іншої допомоги? Розберіться спочатку, є у вас війна чи нема". Чи все ж це неважливі деталі, головне - бронза, а спортсменки - гордість України?".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Минулого року генпрокурор Костін перебував у закордонних відрядженнях 100 днів — це третина робочого часу", - політолог Кочетков

середа, 8 травень 2024, 14:01

"Проблеми внутрішнього фронту України загальновідомі — непрофесіоналізм, безвідповідальність, зацикленість на піарі. Але очолює цій сумний список, звісно, корупція. І під час повномасштабної війни вона в нас отримує якісь демонстративні форми на зразо...

"З днем народження, моя любов": Онука Софії Ротару закрутила новий роман (фото)

середа, 8 травень 2024, 13:18

Онука відомої української співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, яка вже багато років живе в Америці, закрутила новий роман. Після розставання з IT-підприємцем Денисом Ждановим вона знову зустріла своє кохання. На своїй сторінці в Instagram во...