Усе, як зазвичай: "Військові" з новорічного привітання Путіна виявилися... несправжніми (фото)

Російський президент Володимир Путін за прикладом власника ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина та голови Чечні Рамзана Кадирова вирішив приміряти на себе "мілітарі-стиль". Новорічне звернення, яке вже показали на сході РФ, він записав серед "військових". Втім, як і все у сьогоднішній Росії, "військові" у відео з Путіним виявились фальшивкою. Це помітили журналісти "Сибір. Реалії", передають Патріоти України.

За старою доброю традицією російський диктатор не став ризикувати - і знову оточив себе рядженими. Так, журналісти помітили за спиною Путіна жінку, яка раніше неодноразово з'являлася на фото та відео з президентом РФ.

Сьогодні вона була "військовою", раніше ж цілком успішно дебютувала в ролях православної парафіянки і рибалки. Втім, далеко не одна ця жінка виявилася такою "багатогранною". На зроблених раніше кадрах помічали ще кількох "прихожан-рибалок-постраждалих під час пожежі в Кемерово".

"Пам'ятаєте, як Путін зустрічався з рибалками і ходив до церкви, де його оточували одні й ті самі люди - липові рибалки та парафіяни? І ось знову - цих людей можна побачити серед ініціативної групи в Кемерово. Схоже, і туди Путін взяв із собою свій власний фальшивий "народ"? - писав Twitter-паблік "Народник".

У коментарях користувачі розширили спектр "діяльності" згаданих ряжених. Вони ж, пишуть росіяни, встигли засвітитися як і пожежники, і охоронці ТЦ, що згорів у Кемерово. Путіна та його "світу" на відео коментатори тоді назвали "заслуженим артистом з трупою" та "роз'їзним театром".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили Бердичі та вивісили триколор, - DeepState

субота, 27 квітень 2024, 21:02

У суботу, 27 квітня, російські терористи захопили Бердичі Донецької області. Про це повідомляє DeepState, передають Патріоти України. "Росіяни захопили Бердичі, вивісивши на західних околицях села свою ганчірку. Бої на захід від Бердичів тривають. Сили...

Кубинські найманці ліквідували російського командира на Донеччині, - українські партизани

субота, 27 квітень 2024, 20:54

У суботу, 27 квітня, стало відомо, що на Донеччині кубинські найманці ліквідували свого російського командира. Про це повідомляє рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. Партизани зізнались, що російська військова влада не може контролювати най...