"Усі бояться вляпатися": У ФСБ почастішали випадки саботажу, - ЗМІ

У 2022 році російський диктатор Володимир Путін заборонив військовослужбовцям звільнятися зі служби під час дії указу про мобілізацію. Це призвело до того, що співробітники ФСБ стали частіше імітувати роботу. Колишній співробітник ФСБ розповів "Важливим історіям", що ця заборона призвела до того, що його колишні колеги — ті, хто хотів звільнитися, — стали не тільки імітувати роботу, а й навіть ігнорувати доручення керівництва, передають Патріоти України.

«Якщо керівництво наїжджає, деякі відповідають прямо: „Не подобається, як працюємо, — звільняйте“», — розповідає джерело. З ним погоджується чинний співробітник центрального апарату ФСБ: «Настрій у багатьох приблизно такий: як би тихо досидіти до пенсії, ніх*я не робити і ні в що не вляпатися».

Ця ситуація, за словами співрозмовників видання, призвела до того, що керівництво ФСБ дедалі частіше змушене доручати складні завдання некваліфікованим співробітникам. «Приїжджають якісь прапорщики з колгоспів, які ніх*я не вміють, але за хорошу зарплату готові робити що завгодно», — каже колишній співробітник ФСБ.

Раніше ЗМІ повідомляли, що Кремль ввів негласну заборону на звільнення високопоставлених чиновників. «Охочих [піти] після початку війни багато. Якщо всі підуть, буде втрачено управління», — пояснював знайомий кількох чиновників адміністрації президента. За його словами, у Кремлі бажання піти з посади розцінюють як зраду.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...