"Усі стануть жертвами його дурості": Портников розповів, чому "політичні" ідеї Маска є апокаліптичними

Якщо ідеї Ілона Маска почнуть втілюватися в життя, Володимир Путін говоритиме з країнами НАТО зовсім іншою мовою. І небезпека вже виникне у Центральній Європі. Про це розповів український журналіст Віталій Портников, передають Патріоти України.

Буде загострення конфлікту, з якого не вдасться знайти вихід

Журналіст запропонував уявити, що ідеї Ілона Маска починають реалізовуватися. Так, новий американський президент, до прикладу, це буде Дональд Трамп, намагатиметься домовитися з президентом РФ Володимиром Путіним про те, що він готовий визнати суверенітет Росії над Кримом і сходом України та припинити військову допомогу Україні. За це Росія повинна буде пообіцяти припинити війну.

"І що ж почує у відповідь американський лідер? Він почує, що Росії потрібні не просто окуповані українські регіони, але й сама Україна. Що Сполучені Штати мають гарантувати, що жодна колишня радянська республіка не буде членом НАТО. Що насправді частиною територій Росії мають бути не кілька вже анексованих областей, а весь схід і весь південь сусідньої держави", – наголосив Портников.

Якщо уявити собі, що американська адміністрація погодиться і з цим, додає фахівець, і Україна зникне з політичної карти світу, тоді буквально за кілька місяців почнеться нова війна за інші колишні радянські республіки. І так чи інакше американській адміністрації доведеться відповідати на ці дії Росії, зокрема – допомагати іншим її потенційним жертвам. Це все одно призведе до загострення конфлікту, з якого в такому разі просто не буде виходу.

"В той самий момент Російська Федерація буде допомагати глобалізації цього конфлікту, щоб відвернути увагу світу від свого бажання відновити кордони колишнього Радянського союзу. Уявимо собі, що і тут прихильники поглядів Маска погодяться із цим, що Росія має на це право, і на наших очах воскресне Радянський Союз. Я переконаний, цей Радянський Союз буде розмовляти з країнами-членами НАТО зовсім іншою мовою, ніж дотепер", – акцентував журналіст.

У такому випадку небезпека вже виникне у Центральній Європи: гібридні війни, погрози, вимоги вивезти з території цих країн новітнє західне озброєння. І абсолютно очевидно, що рано чи пізно хтось з президентів або російський, або американський просто змушений буде в розпалі цього протистояння натиснути на ту саму "червону кнопку" і почнеться Третя Світова війна із застосування ядерного компонента.

"Одна з ракет ударить по штаб-квартирі Ілона Маска і біографія мільярдера буде закінчена, як і біографія сотень тисяч, якщо не мільйонів людей, які разом із Маском стануть жертвами його політичної дурості", – підсумував Віталій Портников.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...