"У головах європейців ми дрейфуємо від РФ зі свистом кулі, дуже швидко", - Олег Скрипка

Європейці на стороні України, вони чітко відокремлюють її від Росії. Про це розповів музикант, лідер рок-гурту "ВВ", організатор етнофестивалю "Країна Мрій" Олег Скрипка в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"В головах європейців ми дрейфуємо від РФ зі свистом кулі, дуже швидко. На сьогодні не тільки європейці, а навіть єгиптяни й тайці знають, що Україна, це не Росія. Вони нас підтримують", - зазначив він.

Французи, на відміну від питання конфлікту "Ізраїль - Палестина", у російсько-українській війні підтримують Україну, зауважив Скрипка. "Буквально вчора я спілкувався з французами. Вони кажуть, що у конфлікті "Україна - Росія" - чітко й однозначно на стороні України, вся країна, разом з європейцями та американцями. А от у конфлікті "Ізраїль - Палестина" вони дистанціюються, скажімо так. Я намагався з'ясувати в чому різниця, і чесно кажучи не зрозумів. А проте європейці зараз чітко на боці України. Напевно, все ж таки спочатку перемога починається в наших головах і в головах партнерів, у піснях. А потім вона вже реалізується в побуті", - додав музикант.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...