"В одному композитор Бистряков правий: краще хороший манікюр, аніж отака "культура", - політтехнолог Голобуцький

"ZiK продовжує порпатись у вигрібній ямі - знов витяг на ефір совко-"композитора" Бистрякова, чомусь в стилі мілітарі", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Бистряков цим разом поплювався в гідність, в освіту, медицину і культуру України: "Мне так возник сразу такой, ну, что ли, будем говорить, эммм... название всего этого эээ процесса - который называется "Коли освіту змінили на гідність". За последние 6 лет. У нас появилась гиднисть хорошая, масса гидных, понимаете, там вот, бьют друг другу морды, там, ходят активисты. А освита, конечно, и самая большая страшная вещь в этом, конечно, это эс.. и, это наши медики, которые щас получают образование и которых, которые потом будуть что-то делать, оперировать, что-то ещё. ...А в культуре эт... эввв... страш... страшное дело ситуация!

Потому что люди не знают азов, понимаете, те люди, которые эээ учились последние шесть лет, потому что профессорско-преподавательский состав, конечно, понизил свою, таскать, квалификацию. ...Я щас сюда ехал с водителем разговорился, он у меня друг по фэйсбуку, он говорит, пару лет назад вы дали такой, значит, пост насчёт того, шо вы сочувствовали мне, шо у меня дети уехали в Америку. Они закончили здесь КИСИ. Вы знаете, он щас работает водителем-дальнобойщиком, а она устроилась маникюрщицей. За... Один маникюр стоит 100 долларов. У них... у неё таких маникюров - 5-6 в день. Они щасливы! Понимате? Эти все дипломы и всё прочее они положили под сукно. Вот вам, кагрится... Они нашли себя. Да, было трудно первые 8 эмм мэээ ... Я просто оперирую фактами".

--
Обурення Бистрякова кваліфікацією викладачів культури - особливо щемне. Чи то з втечею Януковича Бистрякова перестали відносити до "культури" і згадувати в лекціях. А може він просто посварився з Поплавським - і ректор гоп-"університету" викинув з курсу лекції і опуси Бистрякова. Хто їх, ту "культурну еліту" знає.
Але в одному він правий: краще хороший манікюр, аніж отака "культура".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...