"Вам нормально? Офигенно!": У Дніпрі голий чоловік мастурбував на кладовищі (відео 16+)

У Дніпрі на кладовищі помітили голого чоловіка, який там мастурбував. Поліція уже склала на нього протокол. Про це повідомили у місцевому телеграм-каналі, передають Патріоти України.

Жителі Дніпра повідомили, що побачили оголеного чоловіка на території Індустріального кладовища. Там він займався мастурбацією. Місцеві заявляють, що чоловік подібним займається уже не вперше.

Також у Мережі опублікували відео, як голий чоловік займається самозадоволенням. До нього підійшли перехожі та запитали, чи "йому нормально". Після цього той почав тікати у кущі.

У поліції Дніпропетровської області у коментарі "Інформатору" підтвердили цей факт. Правоохоронці зазначили, що особу хулігана встановили та склали на нього протокол.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...

DeepState: Російські окупанти просунулися в районах 10 населених пунктів

понеділок, 20 травень 2024, 8:36

Російські окупанти мали деякі успіхи на Запоріжжі, а також на Донеччині й Харківщині. Аналітики DeepState повідомляють, що протягом 19 травня зафіксовано просування росіян біля 10 населених пунктів України. "Ворог просунувся південно-східніше та півден...