"Відповіді" за Макіївку не буде, хоча росіяни захлинаються отрутою, - Сазонов

"Вчора російські пропагандисти та профільні паблики буквально захлиналися отрутою. Коли величезні втрати після точного удару у Макіївці стали очевидними. Мовляв, ну все, українці! Незабудимо, невибачимо! Чекайте на відповідь скоро. Жахнетесь", - пише політолог Кирило Сазонов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"На ці погрози зважати не варто від слова зовсім. Не тому, що ракети і дрони перестануть прилітати – не перестануть. Не тому, що вони перестануть мріяти про знищення українців – не перестануть. Просто слово "відповідь" тут взагалі ні до чого.

Вони шкодитимуть нам, намагатимуться знищити нас, як і раніше. Незалежно від наших дій. Просто тому, що вони хочуть нас знищити. Все, це основна причина і ніяких відповідей тут немає і близько. Якщо хтось вважає, що не потрібно Росію провокувати – це спроба себе обдурити. Жалюгідна спроба.

Я називаю це хибна логіка зайчика. Який вважає, що якщо буде добре поводитися – вовк його не з'їсть. Погодьтеся, марення. Вовку начхати, як поводився зайчик. Вовк хоче його з'їсти не як відповідь, а за своєю природою. Тож не треба бути зайчиком. Тільки жорсткий захист і здатний зупинити цього вовка. Інших варіантів немає".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Саммит мира в Швейцарии: завышенные ожидания или сдержанный оптимизм - Злий Одесит

субота, 4 травень 2024, 9:05

Как известно, 15 и 16 июня в швейцарском Бюргенштоке пройдёт саммит мира по Украине, в ходе которого будут обсуждены вопросы урегулирования войны, а так же создание дорожной карты участия России в мирном процессе. О проведении данного саммита заявлялос...

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...