Вкрав шубку? Переможець "Євробачення-2024" повторив образ легендарної української співачки (фото)

На пісенному конкурсі Євробачення-2024 переміг представник Швейцарії Nemo з треком The Code. Користувачі соціальних мереж помітили, що образ переможців схожий із костюмами українських виконавців. Зокрема, української співачки Ірини Білик та солістки гурту Go-A Катерини Павленко, передають Патріоти України.

Представник Швейцарії був одягнений у рожеву кошлату шубку, яка нагадує образ Ірини Білик 1997 року. Тоді легендарна співачка провела всеукраїнський тур, об'їхавши усі найбільші міста країни, і вперше серед українських артистів влаштувала кількаденні концерти у Палаці Україна. Білик у тому турі під час концерту змінювала кілька вбрань, але глядачі досі пам'ятають її білу коротку кошлату шубку.

Катерина Павленко також використала такий одяг на Євробаченні-2021. Солістка Go-A співала в такій шубі, але зеленого кольору.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...