Влад Росс назвав п'ять знаків-щасливчиків 2021 року - здійснять всі мрії і розбагатіють

Відомий український астролог Влад Росс назвав п'ять знаків Зодіаку, для яких наступний 2021 рік стане особливо щасливим і вдалим. Свій прогноз він озвучив в ефірі програми "Розклад Кулініча" на телеканалі Апостроф TV, передають Патріоти України.

За його словами, на першому місці серед щасливчиків наступного року стоїть Водолій, для якого це буде дуже вдалий період в житті. Ще одному "повітряному" знаку - Близнюкам - також цього року пощастить.

"Для Близнюків і Терезів просто прекрасний річний гороскоп. Більш-менш хороша і сприятлива ситуація буде у знаків Вогню. Наприклад, у Стрільців буде непогана ситуація особливо в поїздках, подорожах. І у Овнів в широкомасштабних проектах їх життя аж на 20 років вперед", - розповів Влад Росс.

У п'ятірку лідерів із везіння, за прогнозом астролога, потрапляють також представники знака Лева, але їм зірки обіцяють складну ситуацію, буде подвійний рік.

"У Львів кращий рік для особистого щастя. Дуже сприятливо знаходити свою другу половинку, влаштовувати особисте життя. Тому я раджу Левам цього року зайнятися особистим життям. Можливим буде доленосний вплив жінки або чоловіки на все життя", - прогнозує Влад Росс.

При цьому астролог нагадав, що загальний розклад - для типових знаків зодіаку. Щоб точніше дізнатися свою долю, необхідно назвати свій асцендент, тобто знак особистого часу народження.

"Тільки детальний і точний прогноз від астролога може конкретно показати, який у вас складеться рік", - підкреслив упорядник гороскопів.

Джерело: Апостроф
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...