"Вона буде цілком нового типу": У РФ є перші передвісники громадянської війни, - Піонтковський

Політолог із Вашингтону Андрій Піонтковський вважає, що громадянська війна цілком нового типу у РФ невідворотна, це буде боротьба кримінальників між собою за величезну власність, що залишиться без господаря. Про це він розповів в етері Еспресо, передають Патріоти України.

Політолог прокоментував демонстративне приниження Пригожиним Медведєва та причино-наслідкові зв'язки подібних відносин у РФ. "А за кілька днів до того, як він (Пригожин - ред.) послав Медведєва на три літери, він послав начальника генерального штабу на 5 літер, причому навіть не він, а хтось із його підлеглих. Ото був сором! Після того, як два пригожинські кримінальники послали Герасимова, міністерство оборони випустило спеціальне комюніке, що це фейк українських пропагандистів і нацистів, нічого подібного бути не могло. Після цього Пригожин знову принизив, особисто привітавши і вручивши якийсь диплом тій людині, що назвала Герасимова пі***ом. Це щось неймовірне. Це показує, що в Росії вже є громадянська війна і вона невідворотна, причому громадянська війна цілком нового типу. Це буде боротьба кримінальників між собою за величезну власність, що залишиться без господаря", - пояснив політолог.

Андрій Піонтковський додав, що залишаться величезні матеріальні потужності, здоровенні сировинні ресурси, якісь нікелеві, алюмінієві, металургійні заводи-гіганти, і за це все розпочнеться війна між приватними арміями.

"Це приватні армії – Кадирова, Пригожина, і Рогозін намагався створити, але його в ж*пу поранило. Пригожин найактивніший із них у цій громадянській війні в Росії за її величезні ресурси, бо у Пригожина сила. Начальник генерального штабу, що має ГРУ, яке зараз головне управління спецназу, – чому він не може послати кілька команд заарештувати Пригожина чи повісити? Він не може цього зробити, тому що громадянська війна вже є. У Пригожина найпотужніша й найефективніша армія. Коли пі***ом називають начальника генерального штабу, пі***ом автоматично стає верховний головнокомандувач. Це перші вісники громадянської війни на руїнах і уламках Російської імперії, також чудове для нас свідоцтво не просто концептуального руйнування системи. Я наполягаю на цьому, що це свідоцтво гарячої громадянської війни, що вже відбувається у Росії, між бандами мерзотників, які готуються ділити ту величезну власність, яка залишиться після падіння нинішньої влади", - підкреслив Піонтковський.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна втратила вікно можливостей, щоб убезпечити себе від агресії РФ, - Портников

субота, 27 квітень 2024, 23:15

Журналіст Віталій Портников вважає, що Україна могла убезпечитися від агресії Росії в період 1991-2001 рр., проводячи політику євроатлантичної інтеграції, передають Патріоти України. "Історичний досвід Росії доводить, що російська влада може переформат...

Конфіскація російських активів: Міністр юстиції Малюська розповів про три ймовірні сценарії

субота, 27 квітень 2024, 23:00

Питання конфіскації російських активів буде вирішене на саміті G7 в середині червня. Про це розповів міністр юстиції України Денис Малюська в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «У середині червня в Італії відбудеться саміт на рівні лідерів...