Вражаюче "сміливі" захисники: Російський опозиціонер розповів про втечу представників ТрО з Бєлгорода

Представники так званої бєлгородської ТрО під час рейду "Російського добровольчого корпусу" та легіону "Свобода Росії" у понеділок, 22 травня, втікали з міста разом із цивільними, хоча б мали стати на захист регіону. Про це розповів російський опозиціонер Ілля Пономарьов, передають Патріоти України.

"Паніка спостерігається у містах, які наближені до зони бойових дій у Бєлгородській області. Вчора ми спостерігали за тим, як вони тікали. Потоки автомобілів виїжджали з міст та сіл. Вчора в мене запитували, де бєлгородська ТрО, яка повинна була захищати місто. Відповідь проста. Представники бєлгородської ТрО тікали з міста разом із цивільними", - розповів Пономарьов.

Пономарьов також зазначив, що в Кремлі не розуміють як реагувати на ситуації в Бєлгородській області, а "ситуація в адміністрації Бєлгородської області дуже нервова".

Нагадаємо, 22 травня у Бєлгородській області пролунали вибухи, а згодом з'явилась інформація про прихід російських добровольців. Речник ГУР Андрій Юсов зазначив, що на території Бєлгородської області легіон "Свобода Росії" та "Російський добровольчий корпус" проводять операцію для створення "смуги безпеки" для захисту цивільних українців. За його словами, операцію проводять виключно громадяни Росії.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...