Вибухи біля залізничного вокзалу Бєлгорода. Район оточено

Біля залізниці у російському Бєлгороді пролунав вибух: подробиці

У росіян знову ніч не задалась. І знову в районі Бєлгорода було гучно і трапилась «бавовна»

Губернатор Бєлгородської області рф В’ячеслав Гладков вночі 16 березня заявив, що протиповітряна оборона збила над Бєлгородом дві ракети. Тим часом одну з вулиць, де начебто впала збита ракета, перекрили. Про це повідомляють В’ячеслав Гладков та місцевий Telegram-канал.

За попередніми даними російської влади, постраждалих немає. Наслідки уточнюють оперативні служби, зазначив Гладков. У мережі опублікували відео, на якому чутно гучний вибух. За словами одного з мешканців міста, після сильного вибуху поблизу ТЕЦ в районі залізничного вокзалу ненадовго здійнявся дим.

Згодом у місцевому Telegram-каналі повідомили, що один з уламків від збитої ракети впав на вулиці Вокзальній. На відео, яке опублікували жителі, видно, як на місці працюють поліцейські та рятувальники. Вулицю місцева влада перекрила.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...