Виглядає непереконливо: Росіяни заявили, що мають відео "посадки військовополонених" у літак Іл-76

Слідчий комітет країна-агресора РФ опублікував відео нібито посадки українських військовополонених на літак Іл-76, який розбився у Бєлгородській області. Проте невідомо, де і коли було зняте відео. Відео низької якості слідком опублікував у Telegram у п’ятницю, 26 січня, передають Патріоти України.

На відео кілька вантажівок під'їжджають до літака на невідомій локації. Далі, за версією окупантів, військовополонених посадили в літак, але через погану якість відео незрозуміло, що відбувається насправді.

Військово-політичний оглядач групи Інформаційний спротив Олександр Коваленко в Telegram зазначив, що російська пропаганда досі не показала тіла нібито масово загиблих під час падіння Іл-76.

«Сумарно на відео, що публікуються з місця падіння Іл-76, ідентифікувалися останки трьох людей. Одне з тіл було в синьому комбінезоні, що вказувало на його приналежність до льотного екіпажу. Загалом російська пропаганда третю добу розбавляє ефір чим завгодно, тільки не головним фактажем», — написав він.

Раніше представник ГУР Андрій Юсов повідомляв, що росіяни самі зізналися у тому, що нібито транспортують українських полонених військовими літаками. За його словами, цей літак Іл-76 було помічено в аеропорту Енгельс-2 Саратовської області РФ — він забезпечував БК стратегічної авіації противника.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...