"Вихада нєт!": Що означає для вояк Путіна на Курщині знищення мосту через Сейм у Глушковому

Росіяни вважають, що удар завдали HIMARS

Патріоти України нагадують, що в ніч на четвер, 15 серпня, по мосту через Сейм в райцентрі Глушково Курської області завдали удару.

Відео пошкодженої конструкції опублікували в російських провоєнних Telegram-каналах. Переправа значно пошкоджена, однак поки тримається. Наразі не відомо наскільки зменшилась пропускна спроможність і чи втримає тепер важку бронетехніку. На розповсюджених кадрах можна побачити пошкоджені відбійники і глибокі ями на проїжджій частині діаметром до метра.

Міст є важливою ланкою логістики регіону, тому влада вирішила евакуювати весь Глушківський район.

Відразу кілька Z-воєнкорів попереджають, що незабаром міст може бути остаточно зруйнованмй. Тоді все угруповання військ ворога у південно- західному куті Курської області, де крім селища Глушкова виділяється Тьоткіне з її військовим аеродромом, може опинитись в українському "мішку" з перспективою тікати вплав, поки вода в Сеймі не дуже холодна.

"Це тривожний дзвіночок, тому що другий удар вже зовсім іншим озброєнням показує, що вони битимуть далі і намагатимуться зруйнувати міст повністю", - пише російський “військкор” та пропагандист Роман Альохін.

За його оцінкою, підрив мосту ускладнить російським військовим підвезення боєкомплекту та резервів. У відповідь креативний пропагандист вимагає знищувати мости через Дніпро (наче Генштаб РФ сам цього не хоче, однак "рило закоротке", - ПУ).

З оволодінням Глушківським районом, котрий глибоко врізається в Сумськаґу область, ЗСУ значно вирівняють лінію фронту і убезпечать ще близько 20 км державного кордону від російських військ

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Навіть сусіди по будинку ніколи його не бачили: Як ізраїльтяни змогли вбити найбільш невловимого командира "Хезболли"

неділя, 18 серпень 2024, 22:11

Наприкінці липня ізраїльські військові змогли ліквідувати одного з головних командирів ліванського терористичного угруповання "Хезболла" Фуада Шукра. Його було вбито ракетним ударом у центрі Бейрута. Видання Wall Street Journal дізналося подробиці цієї...

"Варвари не міняються": 83 роки тому СРСР вчинив страшний злочин проти українського народу, - політолог

неділя, 18 серпень 2024, 21:28

"18 серпня 1941 року о 20:15 після отримання інформації про прорив німецьких військ в районі Запоріжжя греблю ДніпроГЕСу було підірвано працівниками НКВС. Унаслідок вибуху 20 тонн толу (за іншими даними – амоналу) в греблі виникла пробоїна завдовжки 13...