З архіву ПУ. "ГРУшник" обіср*вся? Пальчевський не прийшов на "розмову" з чоловіком Ніцой, котру сам і ініціював

Андрій Пальчевський не з’явився на «чоловічу розмову» у сквер Василя Сліпака на Андріївському узвозі.

Андрій Пальчевський. Фото: соцмережі.

Кандидат у мери Києва та бізнесмен Андрій Пальчевський не прийшов на «чоловічу розмову» з Андрієм Ніцоєм – директором Центру стратегічних розробок, чоловіком письменниці Лариси Ніцой. Про це повідомив Андрій Ніцой у відео на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Андрій Пальчевський не з’явився на «чоловічу розмову» у сквер Василя Сліпака на Андріївському узвозі. Опонент Пальчевського, директор Центру стратегічних розробок, чоловік дитячої письменниці Лариси Ніцой – Андрій Ніцой - прочекав його понад годину.

«Арт-сквер Сліпака, 1 cерпня, 13.00, більше години я – Андрій Ніцой чекаю журналіста, телеведучого, кандидата у міські голови міста Києва Пальчевського на «мужской разговор». На цей «мужской разговор» він сам мене викликав в ефірі телеканалу «Україна». Я йому відповів, що чекатиму його в цей день і в цей час... Але, очевидно, у людини є невідкладні справи і поняття про чоловічу гідність у нього трошки інше, ніж те, на якому виховували мене і інших українців», – зазначив у відео на своїй сторінці у Facebook Андрій Ніцой.

У своєму дописі до відео він наголосив, що без відповіді запитання щодо Лариси Ніцой не залишиться. «Пальчевський не прийшов. Це ж не в студії язиком плескати прошопопало під охороною бодігардів. Але без відповіді питання щодо Лариси Ніцой я не залишу. Що я з нею зробив, – запитав мене цей медведчуківський телеведучий. Я створив умови, щоб вона зробила себе сама», – зазначив Ніцой.

Конфлікт між ним та Пальчевським розпочався після того, як Ніцой під час опитування на вулиці задав Пальчевському запитання: чим він заслужив бути кандидатом на посаду міського голови столиці України? Пальчевський в ефірі телеканалу «Україна 24» емоційно відповів Ніцою.

«Люди, які ставлять такі запитання у мене, все ж таки ця людина була доросла і якби ми зустрічалися один на один, я б звернувся та сказав: ти розумієш, що ти говориш? По-чоловічому?», – сказав Пальчевський.

Пізніше в ефірі Пальчевський задав Ніцою запитання про його дружину, письменницю Ларису Ніцой. «Можна я задам йому запитання? Андрій, а що ви зробили з Ларисою?», – запитав Пальчевський.

На це Ніцой відреагував на своїй сторінці у Facebook. «Сьогодні Пальчевський на всю країну з телевізора з масною ухмилочкою викликає мене на «мужской разгавор». Виклик приймаю. Я можу дати Пальчевському відповідь на його питання 1-го серпня 2020 року. Чекатиму його о 12.00 у сквері імені Василя Сліпака на Андріївському узвозі. На останок – щодо питання Пальчевського про мою дружину. Вважаю його некоректним, але без відповіді не залишу. Якщо треба, я можу дати», – написав Андрій Ніцой у пості на своїй сторінці в Facebook.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На окупованій Донеччині раптово зникла група перевіряючих від Міноборони РФ - соцмережі

вівторок, 16 квітень 2024, 12:14

З чуток, перевірка була не простою. У рамках підготовки до літньої наступальної кампанії у військах проводять позапланові перевірки з метою виявлення нестачі майна, транспорту, спорядження для військових. Що саме сталося з перевіряючими – поки що не яс...