За яких умов "Північний потік-2" може бути заблокований після відходу Меркель, - експерт

Оглядач National Interest Торрі Тауссіг розповіла про можливе майбутнє газопроводу "Північний потік-2".
Torrey Taussig
Оглядач National Interest Торрі Тоссіг прогнозує, що буде з "Північним потоком - 2" після відходу Ангели Меркель з поста канцлера, повідомляють Патріоти України.

За словами експертки, німецький лідер завжди була рішучою прихильницею санкцій відносно Москви через кризу, що виникла на Україні в 2014 році. Однак з її відходом Німеччина і Європа втрачають політика, який розуміє Росію і її президента Володимира Путіна, а також вірить, що складні проблеми потрібно вирішувати через діалог, відзначив Тоссіг.
Незважаючи на цей змішаний досвід, Меркель розуміє Путіна та його наміри. Вона знає Росію і вільно володіє російською мовою. Меркель вважає, що складні проблеми потрібно вирішувати шляхом діалогу, і вона зустрічалася з Путіним кілька разів за час їхнього тривалого перебування на посаді. Таким чином, Німеччина втратить важливого співрозмовника, коли Меркель піде у відставку.

Напередодні виборів у вересні основні політичні партії Німеччини представили різну політику щодо Росії. Німецька партія зелених та її кандидат на пост канцлера Анналена Берберк - найжорсткіші щодо Росії. Baerbock пообіцяв перекрити газопровід "Північний потік II" і протистояти авторитарним державам, включаючи Росію та Китай. Це позиція, яка добре відгукується у Вашингтоні. Якщо кандидат від Християнсько -демократичного союзу Німеччини Армін Лашет переважатиме як лідер наступного коаліційного уряду, то підхід Німеччини до Росії швидше за все, визначатимуться економічними інтересами, а не політичними чи геополітичними проблемами. Вибори президента Франції 2022 року також визначать, якого партнера Німеччина має у просуванні своїх інтересів у Європі та щодо Росії.

Торрі Таусіг - кандидат докторських наук та стипендіат HB Ерхарт у Школі права та дипломатії Флетчера Університету Тафтса.

Вона зосереджується на питаннях, що стосуються зовнішньої політики США, міжнародної безпеки та американської дипломатичної та військової історії. Її дослідження зосереджуються на провідній ролі Америки на Близькому Сході.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...