За що насправді RT звільнила пропагандиста Красовського, - Олещук

Російського пропагандиста Антона Красовського звільнили з RT за порушення базового принципу московського імперіалізму: можна чинити будь-які злочини, але ніколи не можна це визнавати публічно, чітко і недвозначно. Про це у своїй колонці пише політолог Петро Олещук, передають Патріоти України.

«Усі знають, що ти — злочинець. Ти знаєш, що ти — злочинець. Але визнавати публічно це не можна, аби залишити простір для маневру. Ти можеш навіть пишатися злочинами, але все одно ти ніколи не можеш публічно та недвозначно взяти за них відповідальність на себе. Це завжди будуть якісь двозначності», — пояснив політолог.

За словами Олещука, саме тому пропагандисти можуть говорити «Сталін все робив правильно, так їм всім і треба» та «жодних репресій не було, Голодомору не було — це все вигадки ворожих розвідок».

«Можна визнавати натяками, можна героїзувати злочини та злочинців, але ніколи не можна чітко сказати, що ти — злочинець. На цьому імперія трималася дуже довго. Бо якщо ти дуже багатий, то ти завжди знайдеш собі „друзів“, але їм буде якось трохи незручно „дружити“ зі злочинцем, який визнає свої злочини чітко і недвозначно. А якщо він не визнає, то завжди можна сказати, що „це все — наклепи і маніпуляції», — вважає він.

Цим самим принципом роспропаганди Олещук пояснює її абсурдне твердження про те, що «ворог постійно обстрілює сам себе».

На думку політолога, Красовський «нікуди не подінеться». «Він просто виконував свою роботу як чесний інформаційний холоп. Холопи завжди потрібні, тому його, мабуть, переведуть на іншу холопську ставку. А з цього усунення вони теж вижмуть максимум. Тепер будуть розказувати, що усі нелюдські заяви російських пропагандистів — це „перегибы“, які уже „були покарані“», — вважає Олещук.

Джерело: НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...