Захисникам Бахмуту катастрофічно не вистачає снарядів. Бійці "облизуються" на "жирні" цілі, що шастають у них перед очима (відео)

Захисникам Бахмуту тотально не вистачає боєприпасів. Через це на захоплених ділянках міста, на відстані 1-3 км від лінії бойового зіткнення, ворог пересувається без перешкод. Українські стволи працюють активно тільки на ділянках, де йдуть прориви.

Про це доповів у фейсбуці офіцер Олександр Проскурін (Лейтеха).

Він розповів і проілюстрував відео історію, як ЗСУ не могли підбити танк Т-90М "Прорив" вартістю від $2,5 млн.

Його помітили 12 березня у східній частині Забахмутки.

"Після виявлення було нанесено арт ураження, але у зв'язку з місцем стоянки за будинком (диви відео) і СТРАШЕННИМ снарядним голодом на УСІ артсистеми, що обороняють цей напрямок, ціль не уразили.

Найближчій розрив - у даху будинку. Але він зміг застопорити танк, екіпаж укрився у найближчій будівлі. Стрільбу закінчили, підставу дивись вище", - вказав воїн.

Інформацію передали керівництву, звідки отримали дозвіл використати закордонну зброю, назву якої Проскурін не уточнює.

Наступного дня бійці розробили план ураження Т-90М, але не змогли його втілити, бо керівництву заборонили використовувати вказану зброю через високу вартість.

Сьогодні захисники знову намагалися уразити танк, але через технічну несправність випустили лише два снаряди.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...