Залужний не потрапив у пастку росіян у Бахмуті та створює нові корпуси з 60 тис. бійців, - The Economist

Валерій Залужний

Мета наступу Росії на Бахмут, який розпочався наприкінці січня, частково полягала в тому, щоб залучити значні резерви України. Проте головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний не потрапив до пастки, ідеться в матеріалі The Economist.

Журналісти пишуть, що використання резервів значно б ускладнило український контрнаступ. Водночас битва за Бахмут призвела до набагато більших втрат з боку Росії, ніж України.

«І що більш важливо, генерал Залужний уникнув очевидної пастки. Замість того, щоб кинути значні резерви в Бахмут для порятунку міста, яке має набагато більше символічне, ніж військове значення, він відправив війська за кордон для тренувань на новій техніці», — ідеться в статті The Economist.

Також видання повідомило, що Залужний розраховує, що створить три нові армійські корпуси. Кожен складатиметься з шести бригад і налічуватиме по 20 тисяч військових — загальна кількість становитиме близько 60 тисяч.

Із січня навчальне командування армії США проводить навчання українських підрозділів у Німеччині. Якщо під час наступів у 2022-му бійці атакували переважно ротами, то американці об'єднують їх у батальйони та бригади для загальновійськової війни. Піхота, бронетехніка, артилерія та інші роди військ працюють разом, а не послідовно.

8 березня речник Східного угруповання ЗСУ Сергій Череватий заявив, що росіянам не вдається розвинути успіх в наступальних діях довкола Бахмута. Українські війська відкривають вогонь по окупантах та завдають втрат.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...