"Залишиться, як Яма": Сергій Бабкін приїхав з концертами до США та нарвався на критику

Співак Сергій Бабкін разом зі своїм гуртом 5'nizza вирушив у благодійний тур до Сполучених Штатів та Канади. Як розповів співак, під час своїх виступів вони з колегами планують зібрати кошти на потреби української армії. Напередодні концерту в Маямі Бабкін поділився новою світлиною в Instagram та запросив шанувальників на захід, передають Патріоти України.

"Маямі. Ми вже тут. Побачимось на нашому благодійному концерті! Чекаємо! До зустрічі! Раджу не пропустити, бо це особлива подія", - написав співак.

Однак у коментарях під фото деякі користувачі Мережі негативно відреагували на від'їзд артиста за кордон та розкритикували його. Коментатори обурилися тим, що артисти мають змогу виїжджати з України, а також припустили, що Бабкін не планує повертатися до України.

  • Не здивуюсь, якщо він, як Яма, залишиться в Маямі!
  • А кому ця допомога? Вам? Просування на просторах Америки?
  • А що так можна? Провів концерт і не буде повістки?
  • Ганьба! Хоч би не виставляв це!
  • За кордоном не чутно, як Харків бомблять?

Водночас, шанувальники артиста заступилися за нього та зауважили, що Бабкін та його команда підтримують наших захисників.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії немає шансів: Коваленко дав прогноз, як буде відбуватися деокупація Криму

неділя, 28 липень 2024, 8:18

Процес деокупації Криму вже розпочався. Російський окупаційний контингент у Криму поступово, але впевнено стає приреченим на повну ізоляцію. Про це пише військово-політичний оглядач Олександр Коваленко, передають Патріоти України. За словами оглядача, ...

Внаслідок атаки БПЛА під Курськом горить нафтобаза, що забезпечує пальним російські війська на Харківському напрямку (відео)

неділя, 28 липень 2024, 8:00

У соцмережах повідомляють, що після атаки безпілотників горить нафтобаза в Курській області рф, передають Патріоти України. . Так телеграм-канал Baza повідомляє, що, за попередніми даними, о першій ночі 28 липня нафтобазу в Польовій (присілок в Курськ...