"Засідання ТСК Безуглої "по вагнерівцях" пройшло у режимі міжпартійного засідання "Слуга народу" - ОПЗЖ", - Дмитро Вовнянко

Мар'яна Безугла. Фото: Цензор.НЕТ.

"Це дивовижно. ТСК Безуглої, яку з незрозумілого переляку назвали "ТСК по вагнерівцям" (вона такою й близько не є), не допустила на своє засідання депутатаів від опозиції. Не тільки від ЄвроСолідарності, а й від "Голосу". Зате - допустила нардепів від ОПЗЖ. Засідання ТСК Безуглої пройшло у режимі міжпартійного засідання "Слуга народу" - ОПЗЖ", - пише блогер та журналіст Дмитро Вовнянко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Які результати оприлюднить така ТСК, гадаю - очевидно.
Мені от просто цікаво, у "Слузі народу" нікому на думку не спадало, що от такими викрутасами вони підозр створюють більше, ніж оприлюднення деталей історії по "вагнерівцям"? ТСК по вагнерівцям не створена досі. В постанові про створення ТСК Безуглої чітко зазначені напрямки розслідувань: плівки Деркача (через які сам Деркач уже під санкціями США), Керченська протока (щирий привіт Британському флоту) і обставини здобуття Томосу (а це вже взагалі ні в які ворота). Де там "вагнерівці"? Агов?
ТСК не створена. Передачу CNN радник Єрмака Подоляк прокоментував так, ніби американський журналіст (який супроводжував Зеленського на Донбас) співпрацює з ФСБ. І от - це.
Знаєте, я вже не знаю, які результати мусить оприлюднити Безугла, аби вони не викликали сміху. Мабуть найбільш розумним для неї було б ви знати, що їхня ТСК "вагнерівцями" власне не займається. Та боюся що в "Слузі народу" всього цього просто не розуміють".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...