Зеки закінчились - пішли в хід інженери? У РФ на війну проти України почали агітувати працівників ракетних заводів

У Росії на війну проти України почали агітувати працівників ракетних заводів. За вбивство українців їм обіцяють виплати. Про це повідомляють у соцмережах. Так, російські інженери-космонавти та ракетники набираються до нового батальйону російської армії під назвою "Уран", передають Патріоти України.

Рекламні оголошення, опубліковані на внутрішньому сайті Роскосмосу, обіцяють, що їх "навчать бути сильними духом, волею та тілом". При цьому владі РФ потрібні фізично підготовлені чоловіки віком до 48 років.

Працівникам ракетних заводів пропонуються:

  • Одноразову виплату у розмірі 100 000 рублів (1 257 доларів США)
  • Щомісячні виплати по 100 000 рублів від батальйону
  • Щомісячні платежі у розмірі не менше 170 000 рублів ($2,137) від уряду Росії
  • Щомісячні платежі у вигляді щонайменше 50 000 рублів (628 доларів) від регіонального уряду.

Це еквівалентно як мінімум 4000 доларів на місяць, що є дуже щедрою зарплатою за російськими мірками і набагато вищою, ніж зарплата Роскосмосу. 2020 року повідомлялося, що співробітники Роскосмосу отримували в середньому всього 780 доларів на місяць.

Кампанія з вербування є ознакою продовження боротьби Росії за пошук нових людей для війни в Україні. Проте вербування з її космічного агентства підтверджує, що Росія все більше жертвує досвідченими фахівцями в гонитві за надіями, що згасають, на перемогу в Україні. Але малоймовірно, що перетворення інженерів-ракетників на піхотинців – гарний варіант для майбутнього Росії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Росії не потрібно готуватися після війни в Україні", - естонський командувач

четвер, 18 квітень 2024, 23:00

Росії не потрібно готуватися протягом трьох років після війни в Україні, і у разі нападу Естонія зможе відбити ворога. Про це сказав глава Сил оборони Естонії генерал Мартін Херем, передають Патріоти України з посиланням на видання ERR.ee. . "На даний ...

"Вчора він з "учебки", сьогодні 200-й...": Окупант розповів, чому не варто їхати до України, щоб заробити (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 22:52

"Свідомий" росіянин вирішив розповісти своїм співгромадянам, що не варто їхати на фронт, аби заробити грошей. Мовляв, усе може закінчитися у перший же день. Відеозвернення росіянина опублікував журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, перед...