Жданов назвав ймовірний напрямок, на якому РФ хоче наступати з території Білорусі

Російська Федерація збиратиме на території Білорусі угруповання до середини зими. Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов в ефірі "Право на владу", передають Патріоти України.

За його словами, вони хочуть до Нового року сформувати на території Білорусі угруповання у розмірі 120 тисяч. Це потрібно для реалізації задуму, який ще на початку повномасштабного вторгнення пропонував Герасімов, а саме - удар в напрямку Луцьк-Львів.

"Я думаю, що на сьогодні оці 20 тисяч, які прибули, плюс мобілізація, яку зараз Лукашенко збирається провести у сільській місцевосіті. Поки що він каже, що це для збору врожаю, але я думаю, що це буде реальна мобілізація", - сказав експерт.

"Кінець контрактів на реконструкцію чи відновлення на білоруській залізниці погрузочно-вантажних рам і шляхів під'їзду до них заплановано на кінець листопада. Я так думаю, що основна техніка і озброєння почнуть прибувати десь в другій половині листопада, а формування буде десь в грудні", - додав він.

Він нагадав, що на початку вторгнення з боку Білорусі зайшло угруповання близько 40 тисяч військових, з двох напрямків. "Це угруповання буде 100% у підпорядкуванні Генерального штабу Російської Федерації", - пояснив Жданов

Він вважає, що перебування такої кількості мобілізованих росіян на території Білорусі означатиме окупацію країни. "Далі перебування у влади Лукашенка нікого не буде цікавити. З такою кількістю війська Путін зможе утримувати будь-яку ситуацію на території Білорусі. І зможе зломити будь-який спротив, якщо такий ще з'явиться, з боку збройних сил самої Білорусі", - підкреслив експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про перегрупування (переміщення) військ противника... - Машовець

четвер, 2 травень 2024, 4:15

1. Спочату про перегрупування (переміщення) військ противника... . Джерело

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...