Жданов поділився думкою, чи міг землетрус у Туреччині бути штучним

Військовий експерт Олег Жданов запевнив, що землетрус у Туреччині не мав штучного походження, адже у світі не існує ні кліматичної зброї, ні сейсмічної зброї. Про це експерт розповів у своєму відеоблозі, передають Патріоти України.

"Ні кліматичної зброї, ні сейсмічної зброї у світі не існує. Та країна, яка першою зробить кліматичну чи сейсмічну зброю, буде країною світового панування, вона поставить весь світ на коліна і диктуватиме свої умови", – сказав Жданов.

"І друге – враховуючи людську ментальність загальну, якщо така зброя буде створена, наступного дня наша цивілізація просто припинить своє існування. Тому що знайдеться ідіот, який захоче її застосувати, і це може викликати ланцюгову реакцію", – зауважив військовий експерт.

Він також поінформував, що проводилися експерименти глибинних атомних вибухів, щоб спробувати "гойднути" тектонічну плиту на великих глибинах у світовому океані, але нічого не вийшло.

"В середньому мінімальна товщина земної кори – десь приблизно 40 кілометрів. Найглибша не земній кулі свердловина, яку вдалося пробурити вченим – це Кольська свердловина – 12 кілометрів. Сьогодні 12 кілометрів – це рівень видобування сланцевого газу і нафти, технології пішли вперед. Але до магми Землі ще ніхто не добурювався. Штовхнути тектонічну плиту неможливо. Вибух має бути такої потужності, що має гойднутися земна кора", – пояснив Жданов.

Він запевнив, що землетрус – це абсолютно природне явище, яке навіть науковці не можуть пояснити до кінця.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 травня. Дівчата збиралися у найстаршої подруги і ворожили на суджених і долю

вівторок, 7 травень 2024, 7:05

Православна церква України 7 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського та його учнів. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Саву Стратилата та Євсевія. 7 травня українці присвячували посіву овочів та зернових к...

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Джерело