Жданов спрогнозував, коли припиняться обстріли Херсона

Військовий експерт Олег Жданов прокоментував, чи припиняться до літа обстріли Херсона, які щодня здійснюють російські окупанти. Про це Жданов сказав у ефірі свого відеоблогу, передають Патріоти України.

Він зазначив, що ворожі обстріли припиняться лише тоді, коли ЗСУ відсунуть загарбників на лівому березі Дніпра на достатню відстань, аби туди не діставала зброя окупантів.

"На жаль, не можна стверджувати, закінчаться чи не закінчаться (обстріли Херсона до літа – ред.). Я точно скажу, що обстріли Херсона закінчаться тоді, коли Збройні сили України відсунуть російські окупаційні війська від лівого берега річки Дніпро на достатню відстань", – розповів військовий експерт.

У цьому контексті він навив приклад з обстрілами Харкова. "Поки російські війська стояли в безпосередній близькості від міста і російська артилерія діставала до Харкова, вона била зі всіх стволів по місту Харкову. Там ці обстріли були практично цілодобово і зі всіх видів артилерії. Потім ми відсунули трішки росіян – ствольна артилерія перестала працювати, почала працювати реактивна. Потім відсунули росіян. Зараз Харків обстрілюється тільки ракетним озброєнням, але він обстрілюється", – описав ситуацію Жданов.

"Тому точно скажу, що лише тоді, коли Збройні сили підуть у контрнаступ, тоді у вас є шанс, що обстріли припиняться. До тих пір, на жаль, місто буде зазнавати обстрілів", – резюмував експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...