"Живу в будинку з українками": Гімнастка Різатдінова розповіла, скільки грошей витрачає на життя в Іспанії

Бронзова призерка Олімпійських ігор-2016 з художньої гімнастики Анна Різатдінова в інтерв'ю Славі Дьоміну розповіла, що з сином і мамою проживає у Барселоні, передають Патріоти України.

«Я зараз живу на дві країни. Це Іспанія та Україна. Якби не син, я б 100% продовжувала своє життя в Україні. Для мене безпека сина на першому місці. Хочу повернутися в Україну на постійно. Зараз працюю над цим», — зазначила спортсменка.

Різатдінова зізналася, скільки коштів витрачає на місяць на життя в Іспанії. «У Барселоні набагато дешевше жити, ніж у Франції, Італії чи Німеччині. Це можна простежити навіть у магазині з продуктами. Я зараз проживаю у домі з українками та їхніми дітьми. Класна ціна, новий будинок. Виплати не отримую. Я живу на гроші з майстер-класів. Це невеликі суми, не як в артистів з концертів. 1200 євро — житло з комуналкою, 400 євро — дитячий садок, плюс ще харчування. На дві тисячі євро на місяць точно можна прожити. Заощаджень немає, я працюю», — розповіла гімнастка.

Нагадаємо, Різатдінова виховує сина Романа від скандального бізнесмена Олександра Онищенка. З ним гімнастка розійшлася влітку 2019.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії немає шансів: Коваленко дав прогноз, як буде відбуватися деокупація Криму

неділя, 28 липень 2024, 8:18

Процес деокупації Криму вже розпочався. Російський окупаційний контингент у Криму поступово, але впевнено стає приреченим на повну ізоляцію. Про це пише військово-політичний оглядач Олександр Коваленко, передають Патріоти України. За словами оглядача, ...

Внаслідок атаки БПЛА під Курськом горить нафтобаза, що забезпечує пальним російські війська на Харківському напрямку (відео)

неділя, 28 липень 2024, 8:00

У соцмережах повідомляють, що після атаки безпілотників горить нафтобаза в Курській області рф, передають Патріоти України. . Так телеграм-канал Baza повідомляє, що, за попередніми даними, о першій ночі 28 липня нафтобазу в Польовій (присілок в Курськ...