Зірки говорять: Гороскоп на 1 жовтня для всіх знаків Зодіаку

Для Водоліїв перший день жовтня сприятливий для романтичних побачень.

Гороскоп на четвер, 1 жовтня 2020 року, передають Патріоти України з посиланням на slovofraza.

Овен

Ви повинні собі регулярно нагадувати про своє місце в цьому світі. Збалансуйте свій емоційний стан, занурившись у свою релігію або духовні цінності. Навіть читання певної книги може вам допомогти.

Тілець

День пройде для Тільців легко. Діліться своєю енергією з людьми, які можуть цього потребувати. Ваші підбадьорливі слова можуть стати для когось ліками.

Близнюки

Ви можете відчути себе більш розслабленими, ніж зазвичай. Відпустіть контроль над тим, що відбувається. Приділіть час процесу, над яким давно працюєте і дозвольте всьому встати на свої місця.

Рак

На початку тижня ви були дуже завантаженими. Дозвольте собі відключитися і зануритися в процес душевного зцілення. Зробіть те, що вас надихає і наповнює.

Лев

Вам слід добре відпочити і не займатися роботою в цей день. Будьте уважні до свого оточення і не намагайтеся нікого обманювати.

Діва

Астрологи радять Дівам побути на самоті. Зберіться з думками і дозвольте собі помріяти. Крім того, подбайте про своє здоров'я. Не думайте про негатив, а краще приділіть час позитивним моментам.

Терези

Терезам рекомендується відпочивати і не завантажувати себе занадто робочими питаннями. Угоди, які вкладуться в цей день, не принесуть нічого хорошого.

Скорпіон

Скорпіонам потрібно бути уважнішими до своїх друзів. Від вас приховують таємницю, яка може негативно відбитися на вашому майбутньому.

Стрілець

Стрільцям потрібно зважитися на відчайдушний крок в цей день. Прийшов час дати собі можливість зробити вибір, який зможе кардинально змінити ваше життя.

Козеріг

Козерогам необхідно розв'язати деякі питання, які вони постійно відкладали на інший час. Постарайтеся зробити правильний вибір в цей день.

Водолій

Водолії зможуть вирішити свою долю щодо любові і відносин. День сприяє романтичним знайомствам, визнанням в почуттях.

Риби

Астрологи радять Рибам зайнятися своїм здоров'ям. Намагайтеся не перенапружуватися, адже вам може стати критично гірше. Більше відпочивайте, спіть і вживайте більше рідини.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала, - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...