Зірки говорять: У п'яти знаків Зодіаку навесні можуть збутися всі мрії - два з них Ванга вважала "магічними"

Астрологи прогнозують для п'яти знаків Зодіаку надзвичайне везіння навесні цього року, двоє з везунчиків - Леви і Риби - належать до знаків, яких Ванга вважала наділеними магічними рисами. Відповідний гороскоп опубліковано на сайті rsute, передають Патріоти України.

Овен

У представників цього знаку з'явиться можливість втілити найзаповітніші мрії в реальність, позбавитися від невдач і поганого самопочуття. Незвичайні речі, які з ними відбудуться, запам'ятаються надовго і змусять інших людей говорити про їхні успіхи.

Близнюки

У перші весняні місяці представники цього знаку зможуть почати нове і щасливе життя, позбутися від боргів і фінансових невдач, а в цілому отримають шанс на дуже вдалу весну, коли будуть виконуватися бажання.

Лев

Для представників цього знаку настане час для зміни свого фінансового становища. Можлива пропозиція хорошої та перспективної роботи, передбачається зустріч з людиною своєї мрії.

Стрілець

Представникам цього знаку пощастить в особистому житті, якщо вони одружаться, то створять хорошу і міцну сім'ю. З'явиться можливість зробити вдалу велику покупку.

Риби

У представників цього знаку будуть приємні події, які допоможуть втілити мрії в реальність і навіть змінити свою долю.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це може бути безпосередньо під час заходження на удар": Речник Повітряних сил розповів, як російські бомби постійно падають на голови самих росіян

середа, 8 травень 2024, 21:16

Російська авіація регулярно скидає авіабомби на голови самим росіянам. Це відбувається через технічні несправності та недбалість пілотів, або наземного персоналу, розповів в ефірі телемарафону речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, передають Патріоти Ук...

Росіяни змінили тактику ударів по Харкову - The Times

середа, 8 травень 2024, 21:02

Росіяни продовжують атакувати безпілотниками Харків, який розташований всього в парі десятків кілометрів від російського кордону. До того ж ворог веде активну кампанію з дезінформації, щоб залякати українських саперів, які знешкоджують російські дрони-...