Зловив себе на думці, що ніколи не чув про червоні лінії Заходу. Про російські чув, про китайські чув, - Віктор Андрусів

"Зловив себе на думці, що ніколи не чув про червоні лінії Заходу. Про російські чув, про китайські чув, а про Заходу – ніт", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Можливо, якби ці лінії існували, то ситуація була б іншою. В грі про червоні лінії виграє той, хто їх озвучує першим. Бо пізніше виходить, що друга сторона перебуває в ситуації або порушити ці лінії, або дотримуватись.

Давайте уявимо, що, наприклад, червоною лінією є знищення нашої енергетики. Це ж, бляха-муха, фактично геноцид, атака на мільйони цивільних: жінок, дітей, старих. І от Захід каже Путіну: порушиш цю лінію – дозволимо бити вглиб [Росії]. І Путін обирає – порушить, ну то його ж попередили, це був його вибір.

Або, наприклад, Захід каже, якщо уламки чи БПЛА впаде на нашу територію, почнемо збивати ракети і дрони над територією України. І знову Путін обирає, порушив лінію – отримав відповідь. Хто винен – Путін.

Зрештою, ось ще червона лінія. Або зупиняєшся і шукаєш миру, або розпочинаємо з Україною переговори про вступ до НАТО. Кожна така лінія ставить Путіна перед вибором. І це набагато краще, ніж коли це робить Путін. Але, здається, нам не повезло не з Путіним, а із Заходом, який остаточно заплутався, що є його цінностями сьогодні".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...