"Знаю, що серед росіян є ті, хто війну не підтримує. Але не я повинна їх розуміти - вони мене повинні розуміти", - блогерка з Харкова

"Як би ви відносились до росіян, які щойно зруйнували ваш будинок? Осколком поранили, або вбили вашу дитину? Мені було би байдуже, чи врятуються мої кривдники після посильної відповіді по їх містах. Бо це не моє завдання - рятувати їх родини, а їх завдання рятуватись. І не моє завдання - берегти їх дітей. Бо моє завдання - берегти своїх. Від них. Від тих, хто несе нам смерть", - пише жителька Харкова Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:
"І я знаю, що серед росіян є ті, хто війну не підтримує. Але не я повинна їх розуміти - вони мене повинні розуміти. Це буде логічно і правильно.
Світ інколи сприймає речі адекватно. А інколи запам'ятовує дії того, хто дає відповідь - але забуває те, що ж сталося, на що ця відповідь була спрямована.
Десь тут бачила фото, що на підтримку Гази вийшли люди з італійськими прапорами, в якомусь європейському місті. Переплутали прапори, як писали журналісти. Вони не розібралися, за кого і за що вони виходять. Це як під КМДА виходили у нас люди, які далеко не всі розібралися, куди треба виходити, щоб на оборону йшло більше коштів. Або на будь-який український мітинг виходив адмінресурс, дупля не відстрілювавший, для чого вони там стоять. З плакатиками.
А тепер уявіть, що вашу доньку не просто вбили - а взяли в заручники, і десятки терористів знущаються над нею. В ці хвилини. Ваших батьків зарізали на порозі власного будинку. Дітям відрізали голови. А два мільйони тих, на захист яких виходять зараз активісти-популісти - обрали таку "місію" в більшості своїй. Вбивати. Бо в їх школах діти розповідають, що коли виростуть - підуть вбивати євреїв. Бо полонений терорист розповідає ті ж казки, що полонений росіянин - мене використали, я не винен, це все "вони" (ХАМАС, Путін, і т.п.) Але різав голови терорист з Гази, якого виховала його матір. Його школа. Його "культура". Його оточення. Воно не з космосу впало - вони самі це все створили.
Як вбивав цивільне населення України російський "військовослужбовець", вихований своїми батьками. Своєю школою. Своєю системою. І все це теж не кимось подароване - вони самі це створили.
Вчора росіяни ракетами з Бєлгорода вбили шістьох цивільних харків'ян. Ще тринадцять, чи більше - поранені. Декого важко впізнати, бо тіла обгорілі до невпізнаваності. Чи буде мені важливо - як там почуваються "цивільні" в Бєлгороді?
Та байдуже.
І коли не дуже розумні "активісти" без нормальної базової освіти ставлять знак рівності між підтримкою України (і то не одразу), і підтримкою Гази - мене це обурює. Але не дивує. Бо очікувати щось від тих, хто йде за великі гроші відстоювати популістичні вказівки - о, ні. Тут є або біле, або чорне. І треба ж мати хоч якусь послідовність".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...