Чи доведеться українцям тижнями сидіти без світла - в "Укренерго" відповіли

Голова НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький запевнив, що попри обстріли РФ енергосистеми України українці навряд чи будуть без світла тижнями або місяцями. Про це він сказав в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України.

Кудрицький запевнив, що попри масовані обстріли і атаки Росії ситуація із енергосистемою України є контрольованою. За його словами, станом на зараз "важко уявити апокаліптичний сценарій", який передбачатиме довготривале відключення світла.

"Якщо виходити навіть з нинішньої ситуації, наша енергосистема все ще цілісна і контрольована Диспетчерським центром "Укренерго". Ми поки що далекі від апокаліптичного сценарію. Я навіть не знаю, наскільки цей апокаліпсис реалістичний", - сказав він.

Після атаки дронів СБУ: Російський НПЗ у Краснодарському краї призупинив роботу

субота, 27 квітень 2024, 19:02

Російський нафтопереробний завод у Словʼянську-на-Кубані (Краснодарський край), який 27 квітня атакували безпілотники, частково призупинив свою роботу. Про це заявив директор з комплексної безпеки групи компаній Словʼянськ ЕКО Едуард Труднєв, повідомля...

Залишилось кілька днів: Хто з українців зобов'язаний заповнити декларації та доплатити податки

субота, 27 квітень 2024, 17:24

В Україні до 1 травня всі, хто мав додатковий дохід, мають заповнити декларації. Податки із задекларованих активів треба заплатити до 1 серпня, передають Патріоти України. Про це йдеться в роз'ясненні Державної податкової служби. "Подавати декларацію п...