Чи варто зараз скуповувати долари: У Зеленського дали пораду українцям

Радник президента з питань економіки Олег Устенко в ефірі каналу "Україна 24" розповів про поточний курс валют і про те, чи варто купувати долари, передають Патріоти України.

"Вважаю, що не варто купувати зараз долари. Не тому, що населення створює попит на валюту. Фундаментальних причин немає", - сказав радник.

"28,5 млрд золотовалютних резервів зараз, найближчим часом має зайти порядку 2,5 млрд доларів, резерви будуть на рівні, що перевищує 30 млрд доларів, це історичний максимум, починаючи з 2012 року", - сказав радник президента.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...