Дайте скрепам корвалолу: Мутація коронавірусу вбиває ціни на нафту і російський рубль

Сьогодні вдень один американський долар можна було купити за більш ніж 75 російських рублів, а євро і зовсім перевалив позначку в 91 рубль.

Пандемія коронавірусної інфекції, яка триває в світі близько року, не тільки наводить на людей страх опинитися на лікарняному ліжку, а й залишитися безробітним, без зарплати, адже ця хвороба трощить економіку буквально кожної країни в світі через введення глобальних карантинів, зазначають Патріоти України.

Сьогодні стало відомо, що на тлі заяви прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона щодо нового штаму інфекції коронавіруса в Сполученому Королівстві на фондовому ринку, вперше з 15 грудня, обрушилася вартість нафти марки Brent. Більш того, відомо і про падіння курсу російського рубля. Сьогодні вдень один американський долар можна було купити за більш ніж 75 російських рублів, а євро і зовсім перевалив позначку в 91 рубль.

Найгірший результат в історії Росії: Путін знову збрехав росіянам - "Газпром" показав величезні збитки

субота, 4 травень 2024, 7:50

Російський газовий гігант "Газпром" показав чистий збиток у 629 млрд рублів (6,8 млрд доларів) за підсумками 2023 року. Це не лише перший збиток компанії з післядефолтного 1999 року, а й найгірший її результат в історії. За півроку до цього ватажок Кр...

Є проблеми: Нацбанк повідомив, які регіони найбільше відчувають брак робочої сили

субота, 4 травень 2024, 2:35

З 2021 по 2023 рік робоча сила у віці 15-70 років скоротилася більш ніж на чверть. З основних причин - міграція, демографічні втрати та окупація. Про це йдеться в інфляційному звіті НБУ, передають Патріоти України. Так, за оцінками НБУ, робоча сила у в...