Деякі об'єкти енергетики, по яких били окупанти, простіше побудувати заново: В "Укренерго" зробили заяву

Після масованої атаки Росії на енергетичну інфраструктуру України деякі пошкоджені об'єкти доцільніше побудувати заново, ніж відновлювати. Про це заявив голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький, повідомляє РБК, передають Патріоти України.

"Все підлягає ремонту і відновленню, питання тільки в термінах. Є об'єкти, які можна відновити за кілька днів, є відновлюються за тижні, а є - за місяці", - сказав він.

Кудрицький підкреслив, що на Україну чекає серйозна робота з відновлення об'єктів критичної інфраструктури.

"Це ще потребує оцінки, але деякі об'єкти доцільніше буде побудувати заново, ніж відновити. Так що наша мережа стане більш сучасною, оскільки вже ніхто не буде відбудовувати за старими технологіями", - додав глава "Укренерго".

Залишилось кілька днів: Хто з українців зобов'язаний заповнити декларації та доплатити податки

субота, 27 квітень 2024, 17:24

В Україні до 1 травня всі, хто мав додатковий дохід, мають заповнити декларації. Податки із задекларованих активів треба заплатити до 1 серпня, передають Патріоти України. Про це йдеться в роз'ясненні Державної податкової служби. "Подавати декларацію п...

Курс валют: поняття та особливості його формування

субота, 27 квітень 2024, 15:04

Багато людей у різних країнах користуються актуальним курсом валют, якщо їм хочеться інвестувати чи відкласти гроші, поїхати за кордон чи провести оплату за щось. Курсом є вираження ціни однієї валюти за рахунок іншої валюти. Під час проведення міжнаро...