Можуть спробувати "народну медицину": Росіяни залишились без "Віагри"

Через розв'язану повномасштабну та неспровоковану війну Росії проти України ринок країни-агресорки покидають чимало світових компаній. Фармацевтичні компанії – не виключення. Так, відтепер у Росії чоловікам прийдеться вдаватися до народних методів для лікування еректильної дисфункції, адже й виробник оригінальної "Віагри" більше не постачатиме ліки до країни-агресорки. Про це повідомляють у росЗМІ, передають Патріоти України.

Далі – народні методи

Як стало відомо з мережі, у Росію сині пігулки з перевіреною ефективністю не завозять вже кілька місяців. Тож росіянам прийдеться придумувати, як надалі підтримувати свою "стійкість духу". Наприклад, вживати червоний женьшень чи спробувати акупунктуру.

РосЗМІ також повідомляють, що подекуди в столичних аптеках ще є залишки препарату, тож особливі щасливчики ще можуть дістати його. Однак пачок, зазначають вони, залишилося небагато.

Що ще виробляє компанія Viatris Inc.

Зазначимо, що ліки для лікування еректильної дисфункції – не єдиний препарат фармацевтичної компанії. Портфель препаратів Viatris охоплює як неінфекційні, так і інфекційні захворювання. Зокрема, компанія виробляє ліки для лікування захворювань:

  • серцево-судинної системи,
  • центральної нервової системи,
  • психічного здоров'я,
  • офтальмології,
  • дерматології,
  • гастроентерології,
  • а також препарати проти болю.

Яких ліків більше немає у Росії

  • У жовтні стало відомо, що на ринку країни-агресорки зник препарат "Тардиферон", який приймають вагітні, годуючі мами та діти. Він підвищує вміст заліза у крові та застосовується при залізодефіцитних анеміях, для профілактики анемій, а також в період інтенсивного росту дітей.
  • Також у Росії закінчуються гормональні препарати, а також виникла серйозна проблема з наявністю інсуліну. Так, з полиць країни зникають "Дивигель", "Андрогель", "Тібон" та "Еутірокс" тощо.
  • Ба більше, у країни-агресорки закінчуються засоби для зупинки крові, зокрема гемостатичні бинти, оклюзійні пластири та декомпресійні голки.

Пастка закривається: Російська економіка наблизилась до краху ближче, ніж здається, - аналітик

п’ятниця, 17 травень 2024, 8:15

Російська економіка не може вічно уникати кризи, і вона стає все більш вразливою до потрясінь, пише експерт з російської економіки та дослідник Центру аналізу європейської політики Олександр Коляндр. Зазначається, що російська економіка продемонструвал...

Мідь подорожчала до максимуму за два роки. Чому це добрий сигнал світу

п’ятниця, 17 травень 2024, 5:58

Ф’ючерси на мідь на товарній біржі в Нью-Йорку зросли до максимуму з квітня 2022 року – до 5,02 дол за фунт, і до 10 185 дол – на Лондонській біржі металів. Ціни залишаються високими на тлі будівництва центрів обробки даних і подальшої електрифікації с...