"Не так зрозуміли": Гетманцев розповів, які зміни чекають на підприємців в Україні

Глава податкового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев заявив, що його ідею заборонити ФОП надавати послуги, зрозуміли неправильно, передають Патріоти України.

"Фізичні особи матимуть право, як і раніше, надавати послуги через ФОП. Цього права ніхто не забирає. Однак існує проблема - зараз третя група ФОП використовується великим бізнесом для уникання сплати ПДФО та ЄСВ. Тому, доречно розглядати варіант підвищення ліміту з одночасним розглядом запобіжників, які не дозволять великому бізнесу надалі уникати сплати податків", - написав Гетманцев в Facebook.

Як саме запобігатимуть несплаті податків поки не знають. Гетманцев запропонував бізнесу обговорити це разом. "І ще раз наголошую - зміни у системі оподаткування не можуть бути за рахунок заборони роботи ФОПів, що надають послуги на єдиному податку", - сказав Гетманцев.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...