Новий удар про кишені! Найбільший мобільний оператор України змінює тарифи - чого чекати

Підвищення пенсій та мінімальної зарплати з квітня, схоже, наштовхнуло постачальників різних послуг на думку про те, що це гарний привід, аби збільшити тарифи, передають Патріоти України.

Не стали залишатися осторонь і мобільні оператори — принаймні, найбільший з них. Зокрема, на сайті компанії «Київстар» повідомляється, що мобільний оператор взявся за оновлення наповнення й умов обслуговування.

Повідомляється, що з 9 квітня відбудеться оновлення для деяких тарифів передплати, для контрактних тарифів — з 1 травня 2024 року, а для бізнес-клієнтів — також з 1 травня 2024 року.

Уточнюється, що зміни стосуватимуться тарифів, які не оновлювалися з минулого року й раніше. «Абоненти тарифів, для яких відбудуться зміни, отримають SMS із деталями про нові умови й актуальну вартість щонайменше за сім днів до початку дії цих змін», — наголосили в компанії та додали, що замість пропозиції можна буде також вибрати інший тариф, який відповідатиме потребам споживача.

Наразі місячна вартість послуг для контрактних абонентів стартує від 125 грн і збільшується залежно від пакета й наповнення. Водночас на передплаті доведеться платити щонайменше 175 грн на місяць.

В оновлених тарифах можна буде використовувати додаткові послуги:

  • хвилини для дзвінків на інші мережі;
  • додаткові гігабайти мобільного інтернету;
  • додаткові сервіси на вибір, що з'являться у деяких тарифах — так звані Суперсили;
  • роумінг як вдома (який діє у 27 країнах світу).

Також у «Київстарі» повідомили, що уніфікують умови оплати додаткових послуг — інтернет, дзвінки та SMS — після використання тарифних обсягів: «Наприклад, якщо раніше після використання тарифних гігабайтів абонент платив 10 грн за кожні наступні 100 МБ, то надалі за 20 грн компанія буде надавати безлімітний інтернет до кінця доби».

Пенсіонери в Україні можуть отримати доплату від ООН: Стало відомо, хто та які суми

понеділок, 20 травень 2024, 9:14

Частина українських пенсіонерів з інвалідністю може отримати автоматичні доплати до пенсій завдяки програмі Всесвітньої продовольчої програми ООН, якщо їхні пенсії не перевищують 3250 гривень і вони проживають на підконтрольній Україні території. Допла...

Французи довго не хотіли втрачати прибутки в державі-агресорі: Danone нарешті залишає Росію. Причому свої активи компанія вигідно продала другові Кадирова

понеділок, 20 травень 2024, 9:05

Продовольчий французський гігант Danone оголосив, що завершив продаж своїх активів та згортає діяльність в Росії, на яку припадало близько 5% світових продажів компанії і де працював понад 30 років. Про це у суботу, 18 травня, йдеться у офіційному пові...