Новинки української техніки: Харківський тракторний завод презентував серйозне оновлення серійних моделей (відео)

Серійні колісні трактори стали сучаснішими.

Харківський тракторний завод презентував оновлення техніки. Новий відеоогляд опублікований на сторінці підприємства у фейсбуці та на каналі Ютуб, передають Патріоти України.

“Продовжуємо знайомити вас із змінами, які отримали серійні колісні трактори виробництва Харківського тракторного заводу”, – йдеться у дописі.

встановлено нову сучасну рульову колонку з цифровим дисплеєм

Зокрема серед нововведень:
  • оновлений інтер’єр і поліпшена шумоізоляція кабіни,
  • встановлено нову сучасну рульову колонку з цифровим дисплеєм,
  • транспортні фари (технологія вільної форми),
  • стопор замку капоту, сферичні дзеркала, які дозволили отримати більш широку область огляду під час експлуатації трактора і інші зміни.

Що варто знати про ХТЗ?

Харківський тракторний завод було засновано в 1930 році. Перший трактор зійшов з конвеєра 1 жовтня 1931, і цей день прийнято вважати Днем народження заводу.

Для роботи на величезному підприємстві, що швидко розростається, були потрібні все нові і нові фахівці різних областей, і це призвело до утворення окремого житлового району Харкова, який став повним тезкою заводу і який отримав назву – ХТЗ.

За роки роботи завод випустив більше 3 мільйонів тракторів та іншої важкої спеціалізованої техніки, яку завжди відрізняла надійність, функціональність і висока якість виконання.

Вироби, випущені промисловим підприємством ХТЗ, протягом десятиліть користувалися великим попитом не тільки на території колишнього Радянського Союзу, а й у багатьох країнах Європи, Азії і навіть Африки. На сьогоднішній день Харківський тракторний завод виробляє десятки моделей сучасних тракторів і спецтехніки, яка не втратила своєї актуальності і продовжує залишатися широко затребуваною серед великого кола споживачів, завдяки своїй надійності, ефективності і прийнятної конкурентоспроможної ціни виробів.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...