Президент "Мотор Січі" Богуслаєв продавав РФ запчастини під час війни: СБУ опублікувала телефонні розмови

Президент АТ "Мотор Січ" В'ячеслав Богуслаєв працював на ворога та постачав двигуни й інші запчастини до російських ударних вертольотів навіть після повномасштабного вторгнення. СБУ опублікувала підтвердження цього - телефонні розмови з ворогом, передають Патріоти України.

Таким чином Богуслаєв підтримував війну та вбивство українців. Він виправдовував російську агресію та казав, що сподівається на продовження наступу на Україну.

"Днями співробітники СБУ затримали посадовця та одного з працівників авіапідприємства і оголосили їм про підозри. Служба безпеки робитиме усе, аби встановити інших осіб, причетних до незаконної діяльності, та притягнути їх до відповідальності. Очищення України від зрадників та колаборантів триває", - йдеться у повідомленні.

Відомо, що Богуслаєв навіть не образився на те, що російська ракета "Іскандер" впала на територію "Мотор Січі". "Іскандер-М впав на території заводу. Ми без всякої злоби до цього ставимось, ми все розуміємо", - сказав Богуслаєв співрозмовнику з РФ.

Він намагався відправити двигуни до вертольотів під час повномасштабної війни. Єдиним питанням, яке його хвилювало, було те, через яку саме країну все це провернути.

"Запчастини ми готові до вас відправити. Тільки подумайте, через Хорватію чи де там у вас була, Чорногорія? У вас десь були хороші кінці. - У нас є Хорватія, Казахстан або може навіть Киргизія. - Ми зараз порахуємо, на яку суму ми можемо, а ви визначте як і через кого", - говорять Богуслаєв та директор ЗАТ "Двигуни Володимир Клімов-Мотор Січ" (Москва) Анатолій Ситнов.

Богуслаєв сам зізнався, що він десятками відправляв запчастини до РФ. Там навіть ухвалили закон, який забороняє публікувати у ЗМІ інформацію про поставки держзамовлень. Це було зроблено на прохання саме президента Мотор Січі, щоб уникнути подальших проблем.

Цифри можуть стати неприємним "сюрпризом": Кому та коли можуть підвищити суми в платіжках за світло

неділя, 28 квітень 2024, 6:28

Невчасне подання показань лічильника електроенергії може призвести до підвищенних рахунків за світло через розрахунок за середньодобовим обсягом споживання. Важливо подавати показання своєчасно: за два дні до закінчення поточного календарного місяця та...

Після атаки дронів СБУ: Російський НПЗ у Краснодарському краї призупинив роботу

субота, 27 квітень 2024, 19:02

Російський нафтопереробний завод у Словʼянську-на-Кубані (Краснодарський край), який 27 квітня атакували безпілотники, частково призупинив свою роботу. Про це заявив директор з комплексної безпеки групи компаній Словʼянськ ЕКО Едуард Труднєв, повідомля...