"Приват24" працюватиме без інтернету: у мобільному додатку - з'явилася нова функція

Мобільний додаток Приват24 працюватиме без інтернету. Про це повідомили клієнтів ПриватБанку у фінустанові.Після останнього оновлення мобільного додатка Приват24 буде доступним для ФОП без інтернету. Буде можливість підготувати заздалегідь платіж за допомогою шаблонів, передають Патріоти України.

Таким чином, підприємці та юридичні особи зможуть робити платежі миттєво після того, як клієнти матимуть доступ до інтернету. На даний момент ця опція доступна власникам смартфонів з операційною системою Android. Користувачі Apple зможуть користуватися Приват24 офлайн до кінця 2023 року. Також користувачі Приват24 можуть налаштувати вхід у мобільний додаток по відбитку пальця.

Як створити платежі в Приват24 без інтернету

  • Відкрийте програму та натисніть кнопку "Увійти без інтернету"
  • Створіть новий шаблон платежу через " " у нижньому куті екрана.
  • Виберіть тип шаблону, заповніть дані та збережіть шаблон.
  • Успішно створений шаблон буде у меню "Шаблони платежів" з відповідною позначкою.
  • Після підключення до Інтернету ви отримаєте повідомлення про синхронізацію шаблонів, створених без Інтернету.
  • Далі у програмі виберіть компанію, знайдіть відповідний шаблон платежу, перевірте дані та натисніть "Створити платіж".
  • Перейдіть до перегляду створеного платежу та підпишіть його за допомогою SmartID

"Поступово повертаємося...":У НБУ прокоментували стрибок курсу долара до 40 гривень

четвер, 25 квітень 2024, 18:39

Зростання курсу долара до гривні останнім часом викликано ринковими факторами, які не несуть загрози для стабільності ринку. Про це заявив голова НБУ Андрій Пишний, повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг, який транслювався на Youtube, передають...

НБУ знову знизив облікову ставку: На що це вплине і чого чекати

четвер, 25 квітень 2024, 15:30

Національний банк України (НБУ) ухвалив рішення знизити облікову ставку з 14,5% до 13,5% річних з 26 квітня 2024 року. Таким чином, НБУ продовжив цикл зниження облікової ставки, розпочатий у липні минулого року. Про це заявив голова НБУ Андрій Пишний, ...