Ситуація складна: Стало відомо, скільки ще у Києві можуть тривати жорсткі обмеження електроенергії

Через те, що 26 серпня відбулася одна з наймасованіших атак на енергетичну інфраструктуру, у Києві можуть запровадити жорсткі обмеження електропостачання на 1-2 тижні. Про це повідомив Київ24 колишній міністр енергетики Іван Плачков, передають Патріоти України.

Плачков сказав, що обмеження електропостачання в Києві триватимуть не тільки сьогодні, а можуть продовжитися на один-два тижні, якщо не буде нових масованих атак. Він сказав, що це була одна з наймасштабніших атак на енергетичну інфраструктуру, і метою росіян був повний блекаут в енергосистемі України. Проте енергетики швидко та професійно відреагували, не допустивши цього. Росіяни завдавали удари по розподільчих системах і системах видачі електроенергії, зокрема по Київській ГЕС.

За його словами, удари були завдані по розподільчих системах і системах видачі електроенергії, зокрема й на атомних електростанціях. Також постраждала Київська ГЕС, де частково пошкоджено енергообладнання. Наразі ведуться серйозні роботи, щоб зробити енергосферу надійнішою і забезпечити споживачів електроенергією у повному обсязі.

Уряд зобов’язав подавати інформацію про домашніх працівників до податкової: Що це означає

вівторок, 27 серпень 2024, 17:50

Кабінет міністрів змінив порядок повідомлення Державній податковій службі про прийняття працівника на роботу/укладення гіг-контракту, передають Патріоти України з посиланням постанову від 23 серпня 2024 р. № 967. Згідно з документом, повідомлення про ...

Вийде на новий рівень: Банкір спрогнозував, як може зрости курс долара у вересні в Україні

вівторок, 27 серпень 2024, 15:38

Вересень може стати кульмінаційним у процесі курсоутворення 2024 року. Курс долара на готівковому ринку може перевищити рівень 42 гривні. Про це в коментарі РБК-Україна сказав Тарас Лєсовий, начальник департаменту казначейства Глобус Банку, передають П...