"Це слон, що рухається як гепард": Ілон Маск показав нове покоління вантажівок Tesla

Модель називається Beast.

Американський мільярдер Ілон Маск представив новий продукт своєї компанії - друге покоління вантажівок Tesla. Презентація авто транслювалася у четвер, 1 грудня, на каналі Tesla Daily.

Ця штука виглядає ніби з майбутнього, вона весела, класно виглядає, відчуття, що ти ведеш Tesla", - сказав Маск, пообіцявши водіям нового транспортного засобу, що вони почуватимуться на дорозі "крутіше за всіх".

Маск зазначив, що потужність вантажівки втричі перевершує всі доступні тягачі, машина може проїхати сотні кілометрів без підзарядки. Першу партію вантажівок доставлять компанії Pepsi.

Маск порівняв новий автомобіль зі слоном, що рухається як гепард.
"Це слон, що рухається як гепард. Він швидко розганяється, швидко гальмує", - заявив Маск на презентації.
Про вартість нового продукту компанії не повідомляється.

Гривня оновила антирекорд до долара США: Нацбанк підтягнув офіційний курс до біржевого

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:56

За підсумками торгів на міжбанку Нацбанк встановив офіційний курс гривні до долара на п'ятницю, 19 квітня, на рівні 39,6037 грн/$. Це новий історичний мінімум, попередній було зафіксовано на початку цього тижня на рівні 39,5737 грн/$. . Водночас курс...

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...