Україна отримала вигідний контракт щодо будівництва військового підприємства у Південній Азії

Ціна, якість та рівень технологій української пропозиції була визнана замовником оптимальною

Укрспецекспорт побудує в Азії завод для бронетехніки

Державна компанія «Укрспецекспорт» уклала контракт з країною Південної Азії на створення заводу з капітального ремонту броньованої техніки та виробництва запасних частин, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресцентр ДК «Укрспецекспорт».

Країна не повідомляється, але відзначається, що контракт на будівництво універсального заводу було укладено з Міністерство оборони цієї країни.

Повідомляється, що універсальний завод представлятиме собою стаціонарний промисловий об‘єкт, який буде розміщено у повністю автономному комплексі будівель, розташованих на окремій території.

Контрактом передбачається повний спектр послуг від розробки документації для будівництва та повного і всеосяжного оснащення заводу сучасним технологічним обладнанням.

Ілюстрація від ДК «Укрспецекспорт»

Передбачається пристосування виробництва передових світових компаній, включаючи його монтаж, до запуску виробництва та підготовки персоналу для виконання капітального ремонту.

Зазначається, що створений Універсальний завод дозволить замовнику виконувати високоякісний капітальний ремонт легкої броньованої техніки різних типів.

Додатково буде можливість виготовляти широку номенклатуру запасних частин до легкої броньованої техніки різних типів у кількостях, достатніх для задоволення як власних потреб заводу для проведення капітальних ремонтів, а також для поставки таких запасних частин іншим військовим частинам армії країни.

Завод дозволить виконувати роботи з модернізації легкої броньованої техніки, що знаходиться на озброєнні, з метою покращення її бойових та експлуатаційних характеристик.

Також повідомляється, що термін реалізації Контракту – три роки.

Не виключено, що угоду було укладено з Міністерством оборони М’янми. Нагадаємо, у 2019 році Державна компанія «Укрспецекспорт» підписала угоду з М’янмою про будівництво спільного підприємства з виробництва бронетехніки.

Для довідки: «Укрспецекспорт» – українська державна компанія, яка має монопольне право здійснювати експорт та імпорт продукції, послуг військового та подвійного призначення. У 2010 включена до складу Державного концерну «Укроборонпром»

Ситуація стає критичною: Україні загрожує гостра нестача робочих рук, незабаром країна потребуватиме мільйонів робітників

четвер, 25 квітень 2024, 6:39

Вже найближчим часом Україна може зіткнутися з гострою нестачею робочої сили. За оцінками фахівців, для того, щоб до 2030 року підтримати щорічне зростання ВВП на рівні 5-7%, країні не вистачатиме до 4,5 млн робочих рук. Про це повідомив виконавчий дир...

Ціна "вєлічія": Уряд РФ готується до падіння рубля до 120 за долар

четвер, 25 квітень 2024, 6:15

Російський уряд розглянув стресовий сценарій макропрогнозу Мінекономрозвитку (МЕР), згідно з яким посилення західних санкцій та падіння цін на нафту призведуть до обвального падіння курсу рубля, повідомляє в середу, 24 квітня The Moscow Times. Зазначає...